$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('21ed1da2-dd2a-48ca-ad11-2c7da98dc660','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21ed1da2-dd2a-48ca-ad11-2c7da98dc660','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21ed1da2-dd2a-48ca-ad11-2c7da98dc660','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21ed1da2-dd2a-48ca-ad11-2c7da98dc660','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21ed1da2-dd2a-48ca-ad11-2c7da98dc660','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21ed1da2-dd2a-48ca-ad11-2c7da98dc660','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('21ed1da2-dd2a-48ca-ad11-2c7da98dc660','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
כאשר מזג האוויר מתחמם ארוחות צמחוניות הופכות לרלוונטיות לא רק לצמחונים אלא לכל אירוח או ארוחה משפחתית בערבי הקיץ החמים. ארוחה קיצית בניחוח ים תיכוני של ריזוטו סלק, גבינות, יין לבן ואגוזים
רכיבים (עבור 4 מנות): 400 גר' סלק מבושל 1 ליטר ציר עוף או ירקות
30 מ''ל שמן זית כתית מעולה 1 בצל קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות דק 300 גר' אורז לריזוטו 1 גבעול טימין גדול 100 מ''ל יין לבן מלח פלפל שחור 30 גר' חמאה 150 גר' גבינת פטה מגורדת 50 גר' גבינת פרמז'ן מגורדת 40 גר' אגוזי מלך קצוצים דק 20 גר' שומשום . הוראות הכנה: 1. הכניסו מחצית מכמות הסלק עם הציר למעבד מזון וטחנו עד לקבלת תערובת אחידה. צקו את התערובת לסיר והביאו לרתיחה עדינה. 2. את שארית הסלק גרדו או קצצו דק והניחו לניקוז במסננת. 3. במחבת נפרדת חממו את שמן הזית. הוסיפו בצל וטגנו בזהירות עד שיתרכך. הוסיפו שום ובשלו למשך 2-3 דקות נוספות. 4. הוסיפו למחבת אורז וטימין עד שיהיו מצופים בשמן, הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. 5. הגבירו את האש, מזגו את היין הלבן ובשלו למשך 1-2 דקות לצמצום הנוזלים. 6. הנמיכו את האש לאש בינונית והוסיפו מצקת אחת ציר הסלק. ערבבו ללא הפסקה עד שהנוזלים יספגו. חזרו על הפעולה עד שכל ציר הסלק יתווסף לסיר. בשלב הזה האורז אמור לקבל מרקם קרמי, אבל עדיין אל דנטה. 7. הוציאו את ענף הטימין. 8. הוסיפו את החמאה, הסלק המגורד ואת שתי הגבינות: פטה ופרמז'ן. 9. מזגו את הריזוטו לארבע צלחות, פזרו אגוזי מלך קצוצים ושומשום מעל. המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a575d6df-03da-4911-b831-d28276cb4bb9','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('a575d6df-03da-4911-b831-d28276cb4bb9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('a575d6df-03da-4911-b831-d28276cb4bb9','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|