קרוקט איטלקי עם טונה וכרובית
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/12/25/d8ebac34-27d0-4390-81bf-fac7d4d5035b.gif',18850,'ביג אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/12/25/211d3eaa-f06f-4f07-b0a4-eb102e78d7cd.jpg',18846,'סימול אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9852fb92-7a08-4226-94fd-e28ed60752c2','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אם בא לכם להפתיע את האורחים בחג הפסח או את בני המשפחה, במנה טעימה, כשרה וקלה להכנה, רשמו מתכון להכנת: קרוקט איטלקי עם טונה וכרובית.
קרוקט זה שם המתאר מאכל קראנצ׳י, המתפוצץ בפה, ומלא בכל טוב. קרוקט זה כדור מתובל בהמון דברים טובים וטעימים ומצופה בפירורי קמח מצה, סוג של טאפאס יפה להגשה.
מותג הטונה המוביל באיטליה ריו מרה מציע לחג, מתכון כשר לפסח: קרוקט איטלקי עם טונה וכרובית.
מצרכים: 1 כרובית 1 קופסת 160 גרם של ריו מרה בשמן זית
עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ שן שום 1 ביצה חלב, לפי הצורך 50 גרם גבינת פקורינו רומנו מגוררת מלח ים לציפוי 1 ביצה טרופה עם כף מים פירורי קמח מצה פלפל שחור שמן עמוק לטיגון הוראות הכנה: - שוטפים, מנקים ומרתיחים את הכרובית במים רותחים מומלחים. מועכים עם מזלג עד למרקם מחית ומערבבים עם הטונה .
- קוצצים את העירית והשום עם הגבינה המגוררת ומוסיפים לכרובית. כעת מוסיפים את הביצה הטרופה קלות, כמה כפות חלב וזילוף פלפל גרוס.
- מניחים במקרר לכחצי שעה. בשלב זה יוצרים מהתערובת קציצות קובה קטנות, טובלים בביצה הטרופה ומצפים בפירורי קמח מצה. מטגנים בכמות נדיבה של שמן רותח עד להזהבה. מסננים את הקרוקטים על נייר סופג.
*ניתן להחליף את הכרובית במחית תפו"א *ניתן להוסיף לתערובת 2 כפות גבינת ריקוטה. המתכון באדיבות RIO MARE בתאבון
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('cde1e8b9-deb5-40cf-9ece-a524bb2b452b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('cde1e8b9-deb5-40cf-9ece-a524bb2b452b','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|