קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1b2d4ace-97d7-4f15-b5c5-0ac20f59c787','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b2d4ace-97d7-4f15-b5c5-0ac20f59c787','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b2d4ace-97d7-4f15-b5c5-0ac20f59c787','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b2d4ace-97d7-4f15-b5c5-0ac20f59c787','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b2d4ace-97d7-4f15-b5c5-0ac20f59c787','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b2d4ace-97d7-4f15-b5c5-0ac20f59c787','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b2d4ace-97d7-4f15-b5c5-0ac20f59c787','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון מפנק לכרובית אפויה בציפוי קראנצ'י של חגיגת טעמים מהעולם
קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי מצרכים:
1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח 4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף 1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי מאסטר שף 3 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף 1 כפית פלפל 1 כפית מלח 2 כוסות פירורי לחם פנקו מאסטר שף רבע כוס עירית קצוצה 100 גרם פרמז'ן מגורר דק להגשה: רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף אביזרים: קערה גדולה ועמוקה תבנית אפייה אופן ההכנה: מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל. עוטפים את הכרובית היטב במרינדה. בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים. המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('a327e077-81cc-4d62-aba6-83f7708f0892','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('a327e077-81cc-4d62-aba6-83f7708f0892','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|