קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4f163d0b-a223-4c8b-b984-c69b78adfd72','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f163d0b-a223-4c8b-b984-c69b78adfd72','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f163d0b-a223-4c8b-b984-c69b78adfd72','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f163d0b-a223-4c8b-b984-c69b78adfd72','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f163d0b-a223-4c8b-b984-c69b78adfd72','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f163d0b-a223-4c8b-b984-c69b78adfd72','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f163d0b-a223-4c8b-b984-c69b78adfd72','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג ברילה מציג מתכון נפלא ופשוט לקנלוני בטטה ברוטב פסטו בשמנת- לאכול ולהרגיש כמו באיטליה...תפתיעו את האורחים או סתם תתפנקו לארוחת הצהריים עם המשפחה. ההנאה מובטחת.
מצרכים: 1 חבילה של קנלוני- לתבנית בינונית יספיקו כ- 18 -17 גלילים 1 צנצנת רוטב בזיליקום
500 גרם גבינה למילוי ללא טעם ( כגון כנען / טוב טעם) 100 גרם גבינת ריקוטה 1 ביצה 2 בטטות קלופות מבושלות ומרוסקות 1 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור קורט אגוז מוסקט 2 כפות עלי טימין טרי חצי כוס עגבניות שרי פרוסות 5 כפות ממרח פסטו חצי כוס צנוברים 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת הוראות הכנה: מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל. ממלאים את גלילי הקנלוני מניחים את רוטב הבזיליקום בתבנית אפייה ומעליו את גלילי הקנלוני. בעקרה נפרדת מערבבים מיכל שמנת לבישול עם ממרח פסטו ומפזרים מעל גלילי הקנלוני, מניחים חצאי עגבניות שרי, מוצרלה מגוררת וצנוברים. אופים בתנור שחומם מראש בכיסוי נייר אלומיניום כ- 20 דקות , מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה. בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('faca4032-1c35-462a-8be7-2fc6ccaa586d','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('faca4032-1c35-462a-8be7-2fc6ccaa586d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('faca4032-1c35-462a-8be7-2fc6ccaa586d','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|