קינוח: קראמבל אוכמניות ותפוחים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7c773415-feb1-4833-8fb3-57d7e1ca834f','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c773415-feb1-4833-8fb3-57d7e1ca834f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c773415-feb1-4833-8fb3-57d7e1ca834f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c773415-feb1-4833-8fb3-57d7e1ca834f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c773415-feb1-4833-8fb3-57d7e1ca834f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c773415-feb1-4833-8fb3-57d7e1ca834f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c773415-feb1-4833-8fb3-57d7e1ca834f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
שילוב פירות בקינוח זה פיתרון נהדר להפחתת קלוריות מקינוחים. אומנם גם פירות עשירים בסוכר – ומומלץ לאכלם במתינות, אך יחד עם זאת הם עשירים בסיבית תזונתיים. לצד הפירות מכיל הקינוח גם שיבולת שועל אשר עשירה גם היא בסיבים תזונתיים, ומסייעת לפעולת מערכת העיכול, בייחוד לאחר ארוחת חג כבדה.
מצרכים (עבור 4 סועדים) עבור הציפוי: 120 גר' קמח
20 גר' שבבי שיבולת שועל 4 כפות סוכר חום 60 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות עבור לפתן הפירות: 2 תפוחים 30 גר' חמאה 110 גר' אוכמניות כף סוכר מעט קינמון טחון הוראות הכנה לקראמבל: חממו תנור בחום של 190 מעלות צלזיוס. שפכו קמח, שבבי שיבולת שועל וסוכר לתוך קערה גדולה. הוסיפו את החמאה הקרה החתוכה, ובעזרת הידיים לושו אותה ואת התערובת היבשה לעיסה, עד לקבלת מרקם של פירורי לחם. לא מומלץ ללוש את עיסת הפירורים זמן רב על מנת שהקראמבל לא יצא דחוס. פזרו את התערובת באופן שווה על גבי נייר אפייה ואפו למשך כ-10 דקות, עד לקבלת צבע בהיר. לפתן הפירות: קלפו, רוקנו את הליבה וחתכו את התפוחים לחצי, כל חצי חתכו לפרוסות. שימו את החמאה והסוכר בסיר והמיסו אותם יחד בחום בינוני. בשלו למשך כ-3 דקות עד שהתערובת תקבל צבע קרמל בהיר. ערבבו את התפוחים ובשלו למשך כ-2 דקות. הוסיפו את האוכמניות והקינמון, ובשלו למשך כ-2 דקות נוספות. צקו את הפירות החמים אל תוך כלי פיירקס, כסו באמצעות ציפוי הקראמבל ולאחר מכן אפו שוב בתנור למשך כ-15 דקות. הגישו חם לצד מעט גלידת וניל.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2490d8c3-4023-4b78-9864-c758f6923c3c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2490d8c3-4023-4b78-9864-c758f6923c3c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|