$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e28ac748-070f-4f84-8be8-c21ea40fb42f','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e28ac748-070f-4f84-8be8-c21ea40fb42f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e28ac748-070f-4f84-8be8-c21ea40fb42f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e28ac748-070f-4f84-8be8-c21ea40fb42f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e28ac748-070f-4f84-8be8-c21ea40fb42f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e28ac748-070f-4f84-8be8-c21ea40fb42f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e28ac748-070f-4f84-8be8-c21ea40fb42f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מותג ברילה מגיש מתכון מפתיע ומנצח :קוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות! מנה קלה להכנה , טעימה סגגוננית ומשביעה.
מצרכים ל-5-6 מנות: 1 ליטר מים 1 כפית שטוחה מלח
1 כוס קמח תירס לפולנטה 200 גרם (1 כוס) פרמז'ן, מגורד 50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות 2-3 כפות רוטב פסטו ברילה שמן זית לטיגון להגשה: 1 צנצנת (400 גרם) רוטב עגבניות ברילה חופן גבינת פרמז'ן אופן ההכנה: - מכינים את הפולנטה: בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה. מוסיפים את המלח.
- בזרם דק ואחיד שופכים פנימה את קמח התירס אל תוך המים ובוחשים כל הזמן, על מנת שלא ייווצרו גושים.
- מערבבים בכף עץ עד שהפולנטה מתחילה להסמיך ומגיעה לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות תוך בחישה מדי פעם.
- מוסיפים את הפרמז'ן, החמאה והפסטו ובוחשים עד שהם נמסים ונטמעים בפולנטה. טועמים ומתקנים את תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.
- משטחים את הפולנטה בתבנית מלבנית לגובה 2-3 ס"מ ומשאירים ל-15 דקות, עד שהיא מתייצבת.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- חותכים את הפולנטה לקוביות בגודל הרצוי.
- מסדרים את קוביות הפולנטה על גבי תבנית משומנת ואופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.
- מגישים עם רוטב עגבניות ופרמז'ן.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('60485e81-b874-4a5d-aad3-443295f0b003','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('60485e81-b874-4a5d-aad3-443295f0b003','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|