פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9c9391cb-6a95-4b36-b3ab-f8caeb4d419b','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c9391cb-6a95-4b36-b3ab-f8caeb4d419b','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c9391cb-6a95-4b36-b3ab-f8caeb4d419b','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c9391cb-6a95-4b36-b3ab-f8caeb4d419b','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c9391cb-6a95-4b36-b3ab-f8caeb4d419b','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c9391cb-6a95-4b36-b3ab-f8caeb4d419b','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c9391cb-6a95-4b36-b3ab-f8caeb4d419b','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לקראת חג הקציר מותג הטונה המוביל ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.
רכיבים: קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם 400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
2 ביצים 20 גרם זיתים מגולענים צרור פטרוזיליה קצוץ 40 גרם שמן זית כתית מעולה אופן ההכנה: - מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
- מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
- מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
- מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
- מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.
בתיאבון! המתכון באדיבות RIO MARE
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8b665f25-0b7b-4046-8926-d18b651cc67c','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8b665f25-0b7b-4046-8926-d18b651cc67c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|