פשטידת ברוקולי, בצל וגבינות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5c9a3469-007a-4e45-a35a-e9ffa6872939','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c9a3469-007a-4e45-a35a-e9ffa6872939','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c9a3469-007a-4e45-a35a-e9ffa6872939','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c9a3469-007a-4e45-a35a-e9ffa6872939','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c9a3469-007a-4e45-a35a-e9ffa6872939','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אין כמו פשטידה מנצחת לארוחה בריאה וטעימה! הפעם נביא לכם מתכון לפשטידת ברוקולי, בצל וגבינות שמכינים בקלות
מצרכים (4 מנות- תבנית מבלנית) 500 גרם ברוקולי 1 בצל
2 ביצים 1 קופסת קוטג' / גבינה לבנה 100 גרם גבינת עיזים 200 גרם גבינה צהובה מגוררת 3 כפות שמנת לבישול מלח ופלפל מעט שמן כף קמח כוסמין / קמח לבן אופן הכנה: 1. נחמם מים רותחים בסיר ונחלוט בו את הברוקולי במשך 10 דקות עד לריכוך 2. נחתוך את הברוקולי לפרחים וחתיכות קטנות 3. נחמם תנור ל-180 מעלות 4. נקצוץ את הבצל ונטגן אותו עד שמתרכך ומזהיב 5. בקערה נערבב את חומרי הפשטידה: ביצים, גבינות, קמח, ברוקולי ובצל, נתבל במלח ופלפל לפי טעם אישי 6. נשמן תבנית מלבנית חסינת חום ונשפוך לתוכה את תערובת הפשטידה 7. נפזר מלמעלה מעט גבינה צהובה מגוררת ונכניס לתנור ל-40-45 דקות אפייה עד שמזהיב נגיש לצד סלט ירקות, בתיאבון!
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|