פרוסות אנטריקוט צלויות עם תבשיל פטריות ובצלים ברכז רימונים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('442386f8-01fd-4b5d-b2b2-429b5a7f6ee3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('442386f8-01fd-4b5d-b2b2-429b5a7f6ee3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('442386f8-01fd-4b5d-b2b2-429b5a7f6ee3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('442386f8-01fd-4b5d-b2b2-429b5a7f6ee3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('442386f8-01fd-4b5d-b2b2-429b5a7f6ee3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('442386f8-01fd-4b5d-b2b2-429b5a7f6ee3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('442386f8-01fd-4b5d-b2b2-429b5a7f6ee3','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת טיב טעם חולקת מתכון חגיגי לשולחן החג - פרוסות אנטריקוט צלויות עם תבשיל פטריות ובצלים ברכז רימונים. הבשר והפטריות מרוויחים מבילוי משותף בתנור, ורכז הרימונים מעמיק את הטעמים ומהווה בסיס לרוטב העסיסי. זכרו להוציא את הנתח מהקירור לפחות שעה וחצי לפני תחילת הצלייה.
מרכיבים ל-6-8 מנות: 2 סלסילות פטריות שמפיניון שלמות 2 סלסילות פטריות פורטובלו קטנות שלמות
1 צנצנת פטריות יער כבושות מסוננות מנוזלים 1 צנצנת בצלצלי פנינה כבושים מסוננים מנוזלים 1 צרור תימין 6 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס 1/2 כוס רכז רימונים נתח אנטריקוט במשקל ½1 ק”ג נקי משומן וגידים בטמפ’ החדר אופן הכנה יש לחמם את התנור ל-250 מעלות. בתבנית גדולה ומעט עמוקה מניחים פטריות שמפיניון, פורטבלו, פטריות כבושות ובצלצלים כבושים. מפזרים תימין, יוצקים 4 כפות שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב. יוצקים מעל רכז רימונים. משמנים את נתח האנטריקוט ביתרת שמן הזית ומתבלים היטב במלח ופלפל. מניחים את הנתח במרכז התבנית על הפטריות והבצלים. צולים כ-15 דקות. הופכים את הנתח ומוזגים עליו את הנוזלים שבתחתית התבנית. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות. מוציאים ומצננים כ-15 דקות לפני הפריסה. פורסים את הבשר לפרוסות עבות כמספר הסועדים ומגישים לצד תבשיל הפטריות. בתאבון וחג שמח... מתכון: סבינה ולדמן | צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e7c34ddc-af42-43da-9343-793fd820cba1','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e7c34ddc-af42-43da-9343-793fd820cba1','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('e7c34ddc-af42-43da-9343-793fd820cba1','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|