פסטה פוזילי טרייה עם עוף בתנור

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c4c96711-4c6e-4fdc-ab69-74798ea406e7','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4c96711-4c6e-4fdc-ab69-74798ea406e7','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4c96711-4c6e-4fdc-ab69-74798ea406e7','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4c96711-4c6e-4fdc-ab69-74798ea406e7','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4c96711-4c6e-4fdc-ab69-74798ea406e7','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4c96711-4c6e-4fdc-ab69-74798ea406e7','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c4c96711-4c6e-4fdc-ab69-74798ea406e7','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם בלוגר האוכל רון יוחננוב, מתכון מנצח המתאים במיוחד לימי החורף הקרים: פסטה פוזילי טרייה עם עוף המוגשים בתבנית אחת בתנור. השימוש במתכון בפסטה טרייה שלא צריך לבשל אותה קודם ובהכנה בתנור מקבלת מרקם מושלם וטעם מענג.

צילום אסף אמברם

מצרכים (לכ- 5-6):

1 חבילת פסטה פוזילי טרייה של "פסטה ריקו"

5-6 שוקי עוף/כרעיים/פרגיות

4 שיני שום כתושות

10 עגבניות שרי חצויות

צרור טימין טרי

2 כוסות מים רותחים

1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן לפסטה של פסטה ריקו (680 גרם) 

מלח / פלפל שחור

למרידנה:

3 כפות שמן זית

1 כף תבלין גריל

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1 כף אבקת שום או שום גבישי

1 כף אבקת מרק בצל (לא חובה)

1 כף דבש / סילאן

1/2 כפית כמון

מלח / פלפל שחור

2 כפות מים

 

 אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מסדרים בתבנית מתאימה פסטה טרייה, רוטב עגבניות, שום, עגבניות שרי, מעט מלח ופלפל ושתי כוסות מים רותחים.
  3. להכנת המרינדה: מערבבים היטב בקערית את כל המרכיבים עד שנוצרת משחה אחידה. אפשר להכין את המרינדה לילה קודם ולהשרות בתוכה את נתחי העוף.
  4. מניחים מעל הפסטה את נתחי העוף המתובלים ומפזרים מעל מעט טימין.
  5. מכסים בנייר אפיה ומכניסים לתנור לאפיה ל-45 דקות.
  6. לאחר 45 דקות מסירים את נייר האפייה ואופים כ-15 דקות נוספות עד שהעוף שזוף. מגישים חם ונהנים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b2b88478-f922-40f5-9742-5730e198d1a9','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('b2b88478-f922-40f5-9742-5730e198d1a9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה