פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7128841d-cb5c-4578-ba69-7d06c6d35e73','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7128841d-cb5c-4578-ba69-7d06c6d35e73','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7128841d-cb5c-4578-ba69-7d06c6d35e73','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7128841d-cb5c-4578-ba69-7d06c6d35e73','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7128841d-cb5c-4578-ba69-7d06c6d35e73','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7128841d-cb5c-4578-ba69-7d06c6d35e73','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7128841d-cb5c-4578-ba69-7d06c6d35e73','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פסטה טעימה, קלילה, מרעננת ומיוחדת, יכולה להיות כוכבת בכל ארוחה גם בימי הקיץ החמים כאשר משלבים בין פסטה, לגבינה ורטבים.
מותג הפסטה האיטלקי ברילה, מציע מתכון קייצי עם טוויסט: פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום, אשכול עגבניות שרי צלויות, המון עשבים וקרעי מוצרלה בפאלו.
רשימת חומרים ל-4 מנות: 1 חבילת פסטה קצרה פוזילי (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן 8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום, "ברילה"
להגשה: 20 עגבניות שרי 1 בצל חתוך לרצועות דקות 6 שיני שום פרוסות 3 ענפי תימין 3 גבעולי בזיליקום 6 כפות שמן זית 2 פלפל צ'ילי שלמים מלח אטלנטי לפי הטעם לקישוט: 2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות אופן ההכנה: - על תבנית צלייה מסדרים עגבניות שרי, בצל, שום, תימין, בזיליקום, שמן זית, צ'ילי ומלח.
- צולים בחום גבוה, 200 מעלות, במשך כ-8 דקות, עד שמשחים.
- מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.
- מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('484f9728-8212-447d-8d69-863002b46bf9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('484f9728-8212-447d-8d69-863002b46bf9','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|