פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('578c8f24-09db-44b1-8b75-1e3ae348818f','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('578c8f24-09db-44b1-8b75-1e3ae348818f','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('578c8f24-09db-44b1-8b75-1e3ae348818f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('578c8f24-09db-44b1-8b75-1e3ae348818f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('578c8f24-09db-44b1-8b75-1e3ae348818f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('578c8f24-09db-44b1-8b75-1e3ae348818f','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('578c8f24-09db-44b1-8b75-1e3ae348818f','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פסטה טעימה, קלילה, מרעננת ומיוחדת, יכולה להיות כוכבת בכל ארוחה גם בימי הקיץ החמים כאשר משלבים בין פסטה, לגבינה ורטבים.
מותג הפסטה האיטלקי ברילה, מציע מתכון קייצי עם טוויסט: פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום, אשכול עגבניות שרי צלויות, המון עשבים וקרעי מוצרלה בפאלו.
רשימת חומרים ל-4 מנות: 1 חבילת פסטה קצרה פוזילי (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן 8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום, "ברילה"
להגשה: 20 עגבניות שרי 1 בצל חתוך לרצועות דקות 6 שיני שום פרוסות 3 ענפי תימין 3 גבעולי בזיליקום 6 כפות שמן זית 2 פלפל צ'ילי שלמים מלח אטלנטי לפי הטעם לקישוט: 2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות אופן ההכנה: - על תבנית צלייה מסדרים עגבניות שרי, בצל, שום, תימין, בזיליקום, שמן זית, צ'ילי ומלח.
- צולים בחום גבוה, 200 מעלות, במשך כ-8 דקות, עד שמשחים.
- מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.
- מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('b72190ed-f0d6-418d-b349-08090b316696','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('b72190ed-f0d6-418d-b349-08090b316696','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|