פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('34bb2c3a-11cf-4bdb-8df8-36eedef0574e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('34bb2c3a-11cf-4bdb-8df8-36eedef0574e','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('34bb2c3a-11cf-4bdb-8df8-36eedef0574e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('34bb2c3a-11cf-4bdb-8df8-36eedef0574e','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('34bb2c3a-11cf-4bdb-8df8-36eedef0574e','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('34bb2c3a-11cf-4bdb-8df8-36eedef0574e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('34bb2c3a-11cf-4bdb-8df8-36eedef0574e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מרכיבים: 250 גר' ספגטי
1 בצל 2 שום 350 גר' דלעת בירה 200 מ"ל 10 עלי בזיליקום 50 גר' אגוזי פקאן 20 גר' אגבה שמן זית קורט צ'ילי מלח ופלפל שחור הוראות הכנה: מקלפים וקוצצים שום ובצל. מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עם קורט מלח עד שהם משחימים. מוסיפים למחבת קוביות דלעת קלופה, מערבבים ומוסיפים את הבירה. שמים מכסה ומשאירים על אש נמוכה. מסירים מהאש, מוסיפים עלי בזיליקום ומערבבים במיקסר חשמלי. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מרתיחים פסטה אל דנטה במים עם מלח. מסננים ושומרים חלק מהמים הרתוחים למועד מאוחר יותר. מניחים את הרוטב בתבנית. מוסיפים מעט ממי הפסטה ששמרנו קודם, ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים פסטה ומערבבים עד שהכל מתאחד היטב. מניחים את הפקאנים במחבת חמה ומערבבים. מוסיפים אגבה וצ'ילי, מבשלים כמה דקות ומניחים על נייר אפייה עד שהקרמל מתקשה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('fc14d1ba-ed12-4d14-a6a0-a08a1e3a8a6f','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('fc14d1ba-ed12-4d14-a6a0-a08a1e3a8a6f','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|