$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b0ba07de-012b-47e4-b733-4e83c4b91dbb','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b0ba07de-012b-47e4-b733-4e83c4b91dbb','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b0ba07de-012b-47e4-b733-4e83c4b91dbb','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b0ba07de-012b-47e4-b733-4e83c4b91dbb','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b0ba07de-012b-47e4-b733-4e83c4b91dbb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b0ba07de-012b-47e4-b733-4e83c4b91dbb','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b0ba07de-012b-47e4-b733-4e83c4b91dbb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חומרים:
לפנה קוטה: 100 גרם פטריות מיובשות 400 מ"ל שמנת לבישול 200 מ"ל חלב 3 בצלי שאלוט 4 דפי ג'לטין אגוז מוסקט מלח פלפל לקראמבל הפטריות: 50 גרם תערובת פטריות (פירוט קודם) 50 גרם פיסטוקים 50 גרם סוכר 50 גרם קמח 50 גרם חמאה 4 גרם מלח לקישוט: חלמונים פטריות מפוררות עירית הכנה: לפנה קוטה: מחממים בסיר את החלב והשמנת. בינתיים קוצצים דק את בצלי השאלוט ומטגנים אותם במחבת קטנה עד להזהבה. מוסיפים את הבצל והפטריות המיובשות לסיר עם החלב והשמנת ומבשלים על חום נמוך למשך 15 דקות. מרטיבים את דפי הג'לטין בקערה עם מים קרים. מסננים את תערובת הפנה קוטה מהפטריות, מוסיפים את התבלינים, דפי הג'לטין ומערבבים הכל עד לאיחוד מלא. יוצקים את התערובת בקערות קטנות שונות ומניחים להן להתקרר עד להתמצקות. לקראמבל: מרסקים את הפטריות שסוננו ואת שאר חומרי הקאמבל בעזרת מעבד מזון עד לקבלת מרקם מגורען. מניחים את התערובת על גביי תבנית אפייה ואופים את התערובת במשך 15 דקות בחום של 180 מעלות. לקישוט: יוצקים מעט מהקראמבל מעל הפנה קוטה, חלמון ביצה ושתי חתיכות עירית קטנות על החלמון. מגישים.
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Kuppersbusch.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5471274d-a276-462c-95e7-1350c3ae9103','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('5471274d-a276-462c-95e7-1350c3ae9103','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|