פיצה ללא קמח יש דבר כזה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('089b513c-d11f-4be4-a31b-bbc125294206','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('089b513c-d11f-4be4-a31b-bbc125294206','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('089b513c-d11f-4be4-a31b-bbc125294206','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('089b513c-d11f-4be4-a31b-bbc125294206','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('089b513c-d11f-4be4-a31b-bbc125294206','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('089b513c-d11f-4be4-a31b-bbc125294206','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('089b513c-d11f-4be4-a31b-bbc125294206','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המאכל האיטלקי אולי האהוב בכל הזמנים הוא לא אחר מפיצה איכותית. חברת הרבלייף מנדבת את המתכון להכנת הגרסה המזינה לפיצה - ללא קמח ומועשרת בחלבון.
מנה שכולם אוהבים ומתאימה לכל אירוע, בין אם זה אירוע משפחתי, ארוחה עם חברים או פשוט ארוחת ערב. הבצק פריך, הרוטב מתובל בעשבי תיבול נפלאים, הגבינות נמסות בפה והטעם.. מושלם!

מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

מצרכים :

תבנית בגודל 20/30 ס"מ.

רכיבים

200 גרם גבינת טבורוג 5% או גבינה כחושה

8 כפות מדידה אבקת חלבון

2 כפיות אבקת אפיה

2 ביצים

קורט מלח

 

לרוטב:

כוס עגבניות ½ 2 עגבניות מגוררות בפומפייה או מרוסקות מקופסת שימורים

1 כף אורגנו

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

לתוספות מעל:

3-4 כפות גבינה קשה (מוצרלה, פרמזן, צהובה) מגוררת

עלי בזיליקום

 

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בגודל 20/30 ס״מ בנייר אפיה.
  2. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומעבדים לבצק אחיד.
  3. מעבירים את הבצק לתבנית ומרפדים את הבסיס לשכבה אחידה ודקה.
  4. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
  5. להכנת הרוטב: מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  6. מורחים את הרוטב על הבצק בשכבה אחידה. מפזרים מעל את הגבינה המגוררת ועלי הבזיליקום ואופים 15 דקות, עד להזהבה.

טיפ

ניתן להוסיף מעל פטריות פרוסות, פלפל חריף, גרגירי תירס וכל תוספת שאוהבים.

ערכים תזונתיים לכל הפיצה, עם 4 כפות מוצרלה 22%

סרטון להכנת פיצה עם השפים והתזונאים הקליניים, אודי ברקן ואושר אילדמן,

כולל טיפים  שיהפכו את החוויה לקלה ונעימה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d2039f8a-c6dd-4844-a0de-999d567a4752','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d2039f8a-c6dd-4844-a0de-999d567a4752','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('d2039f8a-c6dd-4844-a0de-999d567a4752','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה