פוזילי גבינות ושלל פטריות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3ebe8631-ccb1-45dd-9012-1f59d98e39f9','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ebe8631-ccb1-45dd-9012-1f59d98e39f9','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ebe8631-ccb1-45dd-9012-1f59d98e39f9','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ebe8631-ccb1-45dd-9012-1f59d98e39f9','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ebe8631-ccb1-45dd-9012-1f59d98e39f9','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ebe8631-ccb1-45dd-9012-1f59d98e39f9','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3ebe8631-ccb1-45dd-9012-1f59d98e39f9','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

כולנו רוצים לגוון את ארוחת חג השבועות ומותג הפסטה האיטלקי ברילה, מציע מתכון למאפה חגיגי: פוזילי, מוצרלה מגוררת, שבבי פרמזן, רוטב עגבניות והמון פטריות חרוכות.

צילום רונן מנגן

רשימת חומרים ל-4 מנות:

1/2 חבילת פוזילי מבושלת לפי הוראות היצרן

1 מיכל שמנת מתוקה לבישול

1/2 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה, "ברילה"

2 ביצים

8 פטריות שמפיניון פרוסות

4 פטריות פורטובלו פרוסות

8 פטריות ירדן פרוסות

1 בצל קצוץ

2 שיני שום מעוכות

1 כף עלי תימין טריים

שמן זית לפי הצורך

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת

1/2כוס גבינת פרמזן מגוררת

1/2 כוס פירורי לחם

 

אופן ההכנה:

  1. מעבירים את הפסטה  המבושלת לקערת ערבוב גדולה.
  2. טורפים שמנת עם ביצים, מוסיפים רוטב עגבניות, מתבלים במלח ופלפל ושופכים על הפסטה.
  3. מחממים שמן זית במחבת גדולה ומזהיבים את הפטריות הפרוסות.
  4. מוציאים את הפטריות מהמחבת, מחממים שוב שמן זית ומזהיבים קלות את הבצל והשום, מוסיפים תימין.
  5. מוסיפים את הפטריות, הבצל והשום וגבינת המוצרלה לתערובת הפסטה, מתקנים תיבול.
  6. מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת. מפזרים מעל פירורי לחם ופרמזן.
  7. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות כחצי שעה עד שהתערובת מתייצבת והציפוי מזהיב.

 

 

 

חג שמח!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3d71bd49-203b-4461-9518-97f80c4ff42c','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('3d71bd49-203b-4461-9518-97f80c4ff42c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה