$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0337bdfc-5d52-4c2f-b6dc-0827274a3b86','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
רכיבים: - 300 גרם קמח
- 45 גרם סוכר
- 16 גרם אבקת אפייה
- 2 כפיות מלח
- 2 ביצים
- 300 מ"ל חלב
- 60 מ"ל שמן זית
- 6 צבעי מאכל בגוונים שונים (עדיפות לטבעיים)
- חמאה
- סירופ מייפל
הוראות הכנה: טורפים בקערה ביצים, שמן וחלב. מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה השנייה מנפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מוסיפים את החומרים הרטובים תוך כדי ערבוב. מחלקים את הבלילה לשישה חלקים ומוסיפים צבע מאכל אחד לכל אחד מהם. למחבת משומנת עם חמאה, יוצקים מעט מאחת הבלילות. הופכים את הפנקייק כאשר מתחילות להיווצר בועות על פני השטח. חוזרים על הפעולה עם שאר הצבעים. מסדרים את הפנקיקס בערימה ומגישים עם סירופ מייפל.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('57d390d4-40c5-4d74-a2c1-a83f08446693','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('57d390d4-40c5-4d74-a2c1-a83f08446693','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|