פאני פורי במילוי טרטר סלמון על קרם אבוקדו ויוזו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('93fa725f-cbc0-4c5a-8da6-8096f34d5904','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מנה מרעננת וקלה להכנה של שף משה מימרן, שף מלון נגה בים המלח מקבוצת מלונות Isrotel Collection, שתרשים את האורחים במראה ובייחודיות שלה.
הפאני פורי הוא חטיף הודי, הניתן לרכישה בחבילות של "מטבעות"/מדליונים, בחנויות למזון אסיאתי וברשתות המזון המובילות. בטיגון עמוק הופכת מטבע הפאני-פורי למעיין כדור חלול, אותו ניתן למלא במה שאתם אוהבים. לכבוד ראש השנה, אנחנו נמלא אותו בטרטר דג סלמון
מצרכים: חבילת פאני פורי לטיגון 200 גרם דג סלמון טרי חתוך לקוביות 1 אבוקדו בשל מעט טבסקו יוזו / ליים / מיץ מלימון טרי פלפל אדום מתוק בצל סגול בצל ירוק שום פלפל צ'ילי שמן זית ושמן שומשום רוטב סויה אופן ההכנה: מטגנים את מטבעות הפאני פורי עד שיתנפחו, מניחים בצד להתקרר מעט - ולאחר מכן נוקשים בעדינות על החלק העליון עד לקבלת חור למילוי.
לקרם אבוקדו לטחון אבוקדו קלוף בבלנדר ולתבל במלח, טבסקו, יוזו או מיץ מלימון ליים אחד, (אפשר לימון טרי רגיל אם אין) לפי הטעם, עד שיהפוך למשחה חלקה . לטרטר סלמון לחתוך את דג הסלמון הטרי לקוביות קטנות. להוסיף לו חצי כוס פלפלים אדומים, בצל סגול, ומעט פלפל צ'ילי, בצל ירוק ושן שום – קצוצים לקוביות קטנות. מומלץ --להוסיף גם כוסברה קצוצה. סמוך לזמן הארוחה, לערבב הכל עם שמן זית, כף רוטב סויה, מעט שמן שומשום, גרידת לימון ומעט יוזו – ולמלא בעדינות את החטיף . הגשה
על צלחת מורחים או מניחים מעט מקרם האבוקדו, ומעליו מסדרים את חטיפי הפאני פורי הממולאים, ומגישים. אפשר לקשט בפלפלים חריפים, פרוסות צנונית או עלים ירוקים שאוהבים. בצד, תוכלו להכין רוטב מיונז עם מעט סויה, צ'ילי ושמן שומשום, ולהעניק לחטיף טעמים נוספים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('acff6adc-dc9d-4254-b17e-65a8e47e47d2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('acff6adc-dc9d-4254-b17e-65a8e47e47d2','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|