פאי רועים ב-5 מרכיבים בלבד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bcea18a4-cee8-4046-9bc2-acce1c7278b2','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bcea18a4-cee8-4046-9bc2-acce1c7278b2','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bcea18a4-cee8-4046-9bc2-acce1c7278b2','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bcea18a4-cee8-4046-9bc2-acce1c7278b2','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bcea18a4-cee8-4046-9bc2-acce1c7278b2','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bcea18a4-cee8-4046-9bc2-acce1c7278b2','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bcea18a4-cee8-4046-9bc2-acce1c7278b2','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציג מתכון מושלם לפאי רועים- מאפה בשר ותפוחי אדמה. 5 מרכיבים בלבד ויש לכם ארוחת ערב מושלמת בתבנית אחת!
מרכיבים ל-6 מנות: 6 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים ומעוכים לפירה 2 כפות מיונז הולנדי מאסטר שף
לשכבת הבשר: 2 כפות שמן זית 500 גרם בקר טחון 1 פחית עגבניות חתוכות דק מאסטר שף תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש הוראות הכנה: - מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים. מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.
- משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.
- מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.
- משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד להזהבה.
בתאבון..!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('616754ad-cf8c-4905-96a3-934630b071c6','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('616754ad-cf8c-4905-96a3-934630b071c6','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('616754ad-cf8c-4905-96a3-934630b071c6','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|