פאי בראוניז עם פירורי פנקו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e85d8835-fba3-4eef-a04a-97ac97273738','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85d8835-fba3-4eef-a04a-97ac97273738','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85d8835-fba3-4eef-a04a-97ac97273738','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85d8835-fba3-4eef-a04a-97ac97273738','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85d8835-fba3-4eef-a04a-97ac97273738','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85d8835-fba3-4eef-a04a-97ac97273738','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85d8835-fba3-4eef-a04a-97ac97273738','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון לפאי בראוניז עם טריק – פירורי פנקו במקום בצק! ויש לנו פאי טעים, מרשים וקל להכנה שהוא גם פרווה
מרכיבים לפאי בקוטר 20 ס"מ: לבסיס+ פירורים: 3 כוסות פירורי פנקו מאסטר שף
70 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר 80 מ"ל (1/3 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה מומסת למלית הבראוניז: 120 מ"ל (1/2 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה 200 גרם (1 כוס) סוכר 2 ביצים 70 גרם (1/2 כוס) קמח מאסטר שף 70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו קורט מלח 1 חופן שוקולד צ'יפס (אופציונלי) רוטב שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות 60 מ"ל (1/4 כוס) קרם קוקוס מאסטר שף אופן הכנה: - מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מכינים את שכבת הבסיס והפירורים: שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת לחה ודביקה. מחלקים אותה לשני חלקים: 2/3 ו-1/3.
- שמים את החלק הגדול יותר של התערובת בתוך התבנית ומייצרים תחתית ודפנות הפאי. מהדקים היטב ומעבירים לקירור. שומרים את היתר בצד.
- מכינים את מלית הבראוניז: שמים בקערה את שמן הקוקוס, הסוכר והביצים וטורפים היטב. מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
- מעבירים את תערובת הבראוניז לתוך הקלתית ומיישרים. מפזרים מעל את ה- 1/3 הנותר של הפירורים ומיישרים.
- אופים את הפאי 20-25 דקות, או עד שהוא מזהיב. מצננים.
- מכינים את רוטב השוקולד: ממיסים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס ומערבבים עד שמתקבל גנאש חלק.
- מזלפים את הגנאש על הטארט ומגישים.
בתאבון!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('48ffd3ae-a48e-40dc-b3a6-5ceed1ec46cf','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('48ffd3ae-a48e-40dc-b3a6-5ceed1ec46cf','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('48ffd3ae-a48e-40dc-b3a6-5ceed1ec46cf','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|