פאי בראוניז עם פירורי פנקו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6e04e07e-d274-4b7e-85aa-a4adab8fdb40','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6e04e07e-d274-4b7e-85aa-a4adab8fdb40','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6e04e07e-d274-4b7e-85aa-a4adab8fdb40','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6e04e07e-d274-4b7e-85aa-a4adab8fdb40','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6e04e07e-d274-4b7e-85aa-a4adab8fdb40','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6e04e07e-d274-4b7e-85aa-a4adab8fdb40','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6e04e07e-d274-4b7e-85aa-a4adab8fdb40','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון לפאי בראוניז עם טריק – פירורי פנקו במקום בצק! ויש לנו פאי טעים, מרשים וקל להכנה שהוא גם פרווה
מרכיבים לפאי בקוטר 20 ס"מ: לבסיס+ פירורים: 3 כוסות פירורי פנקו מאסטר שף
70 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר 80 מ"ל (1/3 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה מומסת למלית הבראוניז: 120 מ"ל (1/2 כוס) שמן קוקוס מומס / מרגרינה 200 גרם (1 כוס) סוכר 2 ביצים 70 גרם (1/2 כוס) קמח מאסטר שף 70 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו קורט מלח 1 חופן שוקולד צ'יפס (אופציונלי) רוטב שוקולד: 100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות 60 מ"ל (1/4 כוס) קרם קוקוס מאסטר שף אופן הכנה: - מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מכינים את שכבת הבסיס והפירורים: שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת לחה ודביקה. מחלקים אותה לשני חלקים: 2/3 ו-1/3.
- שמים את החלק הגדול יותר של התערובת בתוך התבנית ומייצרים תחתית ודפנות הפאי. מהדקים היטב ומעבירים לקירור. שומרים את היתר בצד.
- מכינים את מלית הבראוניז: שמים בקערה את שמן הקוקוס, הסוכר והביצים וטורפים היטב. מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
- מעבירים את תערובת הבראוניז לתוך הקלתית ומיישרים. מפזרים מעל את ה- 1/3 הנותר של הפירורים ומיישרים.
- אופים את הפאי 20-25 דקות, או עד שהוא מזהיב. מצננים.
- מכינים את רוטב השוקולד: ממיסים במיקרוגל את השוקולד וקרם הקוקוס ומערבבים עד שמתקבל גנאש חלק.
- מזלפים את הגנאש על הטארט ומגישים.
בתאבון!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2f6c9133-bee8-49d6-bc51-d2a81c279aab','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2f6c9133-bee8-49d6-bc51-d2a81c279aab','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|