עוף וירקות בקארי ירוק וקרם קוקוס!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('902f8a94-0fa4-4091-86da-924c2b867dad','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('902f8a94-0fa4-4091-86da-924c2b867dad','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('902f8a94-0fa4-4091-86da-924c2b867dad','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('902f8a94-0fa4-4091-86da-924c2b867dad','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('902f8a94-0fa4-4091-86da-924c2b867dad','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('902f8a94-0fa4-4091-86da-924c2b867dad','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('902f8a94-0fa4-4091-86da-924c2b867dad','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מתכון פשוט וקל בניחוח של תאילנד! מתכון לעוף וירקות בתבשיל קארי ירוק וקרס קוקוס

מרכיבים (2 מנות)

2 כפות שמן

2 נתחי חזה עוף חתוכים לרצועות/קוביות

1 בצל

300 גרם פרחי כרובית

2 גזרים

200 גרם שעועית ירוקה קפואה

2 גבעולי בצל ירוק

2 שיני שום

3 כפות רוטב קארי ירוק

200 גרם קרס קוקוס

כף ממרח פסטו

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך את חזה העוף לרצועות או קוביות
  2. נקצוץ את שיני השום ואת הירקות (בצל, גזר, כרובית, בצל ירוק ) לקוביות
  3. במחבת ווק עם מעט שמן נטגן את רצועות העוף כמה דקות עד שהוא מבושל, נוציא לצלחת נקייה
  4. באותו מחבת נחמם כף שמן, נשים את הגזר והבצל ונטגן קלות
  5. נוסיף את השום, הכרובית והשעועית ונמשיך לטגן על אש בינונית
  6. נחזיר את רצועות העוף ונמשיך להקפיץ, נוסיף מלח ופלפל לפי טעם
  7. נוסיף למחבת את רוטב הקארי, קרם הקוקוס והפסטו ונערבב היטב. נניח לתבשיל להתבשל על אש נמוכה כ-10 דקות
  8. נוסיף את הבצל הירוק ונגיש מיד לצד אורז לבן

בתיאבון!

צילום: יהלי אוזן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('857ba2cd-e12a-4b8d-a055-94dba3600475','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('857ba2cd-e12a-4b8d-a055-94dba3600475','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה