עוגת שקדים עם ריבת תפוז סיני
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f40c2cfc-d7ca-485d-a872-5c9c9165789c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f40c2cfc-d7ca-485d-a872-5c9c9165789c','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f40c2cfc-d7ca-485d-a872-5c9c9165789c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f40c2cfc-d7ca-485d-a872-5c9c9165789c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f40c2cfc-d7ca-485d-a872-5c9c9165789c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f40c2cfc-d7ca-485d-a872-5c9c9165789c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f40c2cfc-d7ca-485d-a872-5c9c9165789c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "ר.ב.דגנים", היבואנית הבלעדית לישראל של מותג התבלינים העולמי מקורמיק, מגישה יחד עם הבלוגרית הילה וייס, מתכון נהדר לעוגת שקדים חלומית עם ריבת תפוז סיני בהכנה ביתית, בשימוש תמצית התפוז הטהורה של מקורמיק, המעניקה לעוגה ניחוח משכר של תפוזים. העוגה קלה להכנה ויפיפייה, תקשט את שולחן החג ונפלאה להגשה לצד שתייה חמה.
מצרכים (לעוגה בתבנית מוארכת): לריבה: 2 כוסות תפוז סיני
3/4 כוס סוכר קנים לעוגה: 1 כוס שקדים טחונים 1 כוס שבבי קוקוס 1 כוס קמח כוסמין 1/2 כפית אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתייה 2 ביצים 4-5 טיפות תמצית תפוז טהורה של מקורמיק 1/2 כוס שמן חמניות 1/2 כוס ריבת תפוז סיני 1/2 כפית קינמון 1/2 כפית כורכום אופן ההכנה: - להכנת הריבה: טוחנים בבלנדר את התפוז סיני ומבשלים עם סוכר על אש בינונית עד שהריבה מסמיכה מעט והצבע הופך מצהוב לכתום. מעבירים לצנצנת מעוקרת.
- להכנת העוגה: מערבבים יבשים – שקדים, קוקוס, קמח, אבקת אפיה, קינמון, כורכום וסודה לשתייה.
- בקערה נפרדת מערבבים רטובים – ביצים, ריבה, תמצית תפוז טהורה ושמן.
- מאחדים את היבשים עם הרטובים עד לקבלת בלילה נוזלית ומעבירים לתבנית משומנת.
- אופים למשך 30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש והעוגה שחומה מלמעלה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d73761fc-14e7-4045-b2a8-340fd43d5bc0','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('d73761fc-14e7-4045-b2a8-340fd43d5bc0','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('d73761fc-14e7-4045-b2a8-340fd43d5bc0','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|