עוגת גבינה שוקולד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('28a085e6-9a57-48a0-a697-c834594b634c','/dyncontent/2024/4/1/36c4c515-e187-40ba-a907-b78c74a83078.gif',17682,'תור הזהב אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('28a085e6-9a57-48a0-a697-c834594b634c','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('28a085e6-9a57-48a0-a697-c834594b634c','/dyncontent/2024/3/19/08f1124b-66b0-4b70-8f17-5dd7ae679819.gif',17617,'מכבי אסתטיקה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('28a085e6-9a57-48a0-a697-c834594b634c','/dyncontent/2024/2/21/19022398-7ad1-43fb-980e-4729804bbbee.gif',17526,'הילה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת עוגת גבינה שוקולד מפנקת ועשירה בחלבון , מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

צילום דן פרץ

עוגת גבינה ושוקולד ללא אפיה

10 מנות

תבנית קפיצית בקוטר 20 ס״מ

 

רכיבים

לבסיס:

240 גרם פתיתי שיבולת שועל טחונים

5 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

100 מ"ל מים

לשכבה הראשונה:

1 כף (10 גרם) ג'לטין

100 גרם חלב דל שומן

250 גרם גבינה לבנה 3%

125 גרם יוגורט

4 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

לשכבה השנייה:

1 שקית (15 גרם) ג'לטין

350 מ"ל מים

9 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

15 גרם קקאו

 

אופן הכנה

  1. להכנת הבסיס: מרפדים את הבסיס והדפנות של תבנית קפיצית בקוטר 20 ס״מ בנייר אפיה.
  2. מערבבים את פתיתי שיבולת השועל, אבקת הפורמולה 1 והמים. מעבירים לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים להתייצב במקפיא כשעה.
  3. להכנת השכבה הראשונה: משרים את הג'לטין בחלב 10-15 דקות. מחממים את החלב במיקרוגל 20-30 שניות כדי להמיס את הג׳לטין. מוסיפים את היוגורט והגבינה הלבנה ומערבבים לקרם חלק. יוצקים מעל בסיס הקוואקר, מכסים בניילון נצמד ומעבירים להתייצב במקרר כשעה.
  4. להכנת השכבה השנייה: משרים את הג'לטין ב 150- מ"ל מים בסיר קטן ומשרים 10-15 דקות. מחממים מעל להבה בינונית עד להמסה. מעבירים את התערובת לבלנדר, מוסיפים את 200 מ"ל המים הנותרים, אבקת הפורמולה 1 והקקאו ומערבלים לקרם חלק ואחיד. יוצקים מעל השכבה הראשונה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים להתייצב במקרר כשעה.
  5. מחלצים את העוגה מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה.

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('6f711819-2a13-49dc-82dd-b0207214b12a','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('6f711819-2a13-49dc-82dd-b0207214b12a','/dyncontent/2024/4/12/5a942a28-5c63-409d-b765-2db1b8e6f2c5.jpg',17748,'תיירות אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6f711819-2a13-49dc-82dd-b0207214b12a','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה