$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de37f2c6-acdd-4063-9052-2d66c2bf8e26','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
מצרכים: 400 גר' קמח תופח 200 גר' חמאה
חצי כוס סוכר חום 1 ביצה 80 גר' דבש 2 כפיות קינמון 1 כפית אבקת ג'ינג'ר הכנה: בקערה גדולה, מערבבים חמאה יחד עם סוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצה ודבש, ומערבבים פעם נוספת. מנפים קמח, אבקת ג'ינג'ר וקינמון. מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים יחד עם הבצק, רק עד לקבלת מרקם אחיד וחלק של הבצק. עוטפים את הבצק ומניחים אותו במקפיא למשך כ-15 דקות. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך, עד שמתקבל בצק בעובי של 5 או 6 ס''מ וקורצים את העוגיות באמצעות קורצני עוגיות לבחירה. אופים למשך כ-15 דקות בחום של 180º עד שהעוגיות מקבלות צבע חום מוזהב. מניחים להן להתקרר ומקשטים בעזרת אבקת סוכר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3ebca954-35a2-4522-a7f0-b4531724de65','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('3ebca954-35a2-4522-a7f0-b4531724de65','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|