עוגה בחושה עם המון פירות יבשים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('71026800-a689-4e1f-b1da-52600f68de37','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71026800-a689-4e1f-b1da-52600f68de37','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71026800-a689-4e1f-b1da-52600f68de37','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71026800-a689-4e1f-b1da-52600f68de37','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71026800-a689-4e1f-b1da-52600f68de37','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71026800-a689-4e1f-b1da-52600f68de37','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71026800-a689-4e1f-b1da-52600f68de37','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מתכון מיוחד של השפים מיקי שמו וליאון אלקלעי, לעוגה בחושה נפלאה וחגיגית, קלה להכנה, עם המון פירות יבשים.
מצרכים (לתבנית בקוטר 18 ס"מ): 1 כוס מיץ תפוזים פרימור 2 ביצים מידה L 1/4 כוס טחינה גולמית 1/2 כוס סוכר דמררה 1/2 כוס קמח לבן 1/2 כוס קמח כוסמין 1/2 כפית אבקת אפייה 1 כפית תמצית וניל איכותית גרידה מלימון אחד 1/3 כוס שקדים שלמים 1/2 כוס אגוזי מלך שלמים 1/2 כוס אגוזי פקאן שלמים 1/4 כוס תאנים מיובשים 1/3 כוס שזיפים מיובשים 1/3 כוס צימוקים 1/4 כוס אננס מיובש 1/2 כפית קינמון אופן ההכנה: 1. חותכים את הפירות היבשים לקוביות קטנות ככל האפשר, משרים אותם בקערה עם מיץ תפוזים פרימור. לאחר שעה, מסננים אותם מן הנוזלים. 2. מחממים תנור לחום 170 מעלות. 3. במיקסר עם מטרפה במהירות בינונית מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת קציפה בהירה. 4. עוצרים את פעולת המיקסר ומחליפים לבוחש גיטרה. מוסיפים תוך ערבוב את הפירות היבשים המסוננים היטב, אגוזי מלך, פקאן ושקדים ולאחר מכן מוסיפים את הקמחים יחד עם אבקת אפייה וגרידה מהלימון ומיד עוצרים את פעולת המיקסר. 5. משמנים קלות את התבנית ומעבירים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור למשך 45-50 דקות, מצננים היטב ופורסים דק. 6. מאחסנים בכלי אטום עד כ- 5 ימים. בתאבון
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('0ef404ee-98aa-49dc-9201-a87b71440453','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('0ef404ee-98aa-49dc-9201-a87b71440453','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ef404ee-98aa-49dc-9201-a87b71440453','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|