$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('642933d3-b2a0-41f7-a054-624f75c9b05a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('642933d3-b2a0-41f7-a054-624f75c9b05a','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('642933d3-b2a0-41f7-a054-624f75c9b05a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('642933d3-b2a0-41f7-a054-624f75c9b05a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('642933d3-b2a0-41f7-a054-624f75c9b05a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('642933d3-b2a0-41f7-a054-624f75c9b05a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('642933d3-b2a0-41f7-a054-624f75c9b05a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל השקת סדרת המוצרים החדשה הכשרה לפסח של ברילה: ספגטי, פוזילי ופנה, מציע המותג ברילה ארוחת חג כשרה לפסח (לאוכלי קיטניות) : ספגטי בראגו בולונז!
חומרים ל-6 מנות: 1 חבילה ברילה ספגטי כשר לפסח
4 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים דק-דק או מגוררים על פומפייה 2 גזרים קצוצים דק-דק או מגוררים על פומפייה 2 גבעולי סלרי קצוץ דק 2-3 שיני שום 2 עלי דפנה צרור עשבי תיבול טריים – אורגנו, תימין, מיורן ורוזמרין או 1 כפית גדושה תערובת עשבי תיבול יבשים 700 גרם בשר בקר טחון (עדיף מנתח שיש בו שומן כמו צלעות) מלח ופלפל שחור טחון טרי חצי כוס יין אדום יבש (לא חובה) 1 קופסה (400 גרם) שימורי עגבניות 2 כפות רסק עגבניות מלח ופלפל שחור או צ'ילי גרוס אופן ההכנה: - מכינים את הראגו: מחממים שמן זית בסיר רחב וכבד. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי הקצוצים ומאדים כ-5 דקות או עד שהם מתרככים מעט. מוסיפים שום, תבלינים ועשבי תיבול ואת הבשר הטחון. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן עד שהבשר עשוי ומתחיל טיפה להזהיב. מוסיפים יין, נותנים לו להתאדות.
- מוסיפים את העגבניות משני הסוגים, מוסיפים עוד כוס מים רותחים. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנטנה שעה וחצי ואפילו יותר. עד כאן אפשר ואפילו רצוי, להכין מראש.
- לפני ההגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח ומבשלים את הפסטה 2 דקות פחות ממה שכתוב בהוראות על האריזה.
- במקביל מחממים את הרוטב. אם הוא סמיך מדי מדללים במעט מים רותחים. טועמים ומוודאים שהוא טעים ולא חסר מלח, פלפל או שמן זית.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת לסיר הרוטב, יחד עם חצי כוס ממי הבישול, מערבבים, מבשלים יחד עוד 2 דקות.
המתכון באדיבות "ברילה"
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('c92e3169-b528-466a-a84a-ade751a2091e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('c92e3169-b528-466a-a84a-ade751a2091e','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c92e3169-b528-466a-a84a-ade751a2091e','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|