סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54908bf6-fefb-4604-b4df-83936d83ca62','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הסלט קל להכנה, טעים ומענג ומתאים לארוחת בוקר או ערב, מנת ביניים או כתוספת לארוחה זוגית או משפחתית.
מצרכים (ל- 2 מנות): 2 לבבות חסה לרוטב:
1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" 1 שן שום 1/2 כפית חומץ בן יין 1/4 כוס שמן זית 5 גבעולי בצל ירוק פריכים 1 לימון סחוט למיץ קורט מלח אטלנטי לקרוטונים: 2 פרוסות לחם (רצוי חלה) 1 לימון פרסי 3 שיני שום מעוכות בקליפתן 1/4 כוס שמן זית אופן ההכנה: - בעזרת בלנדר מוט טוחנים את כל רכיבי הרוטב: אבוקדו, שום, חומץ, שמן זית, בצל ירוק, קורט מלח ולימון.
- מכינים את הקרוטונים: מערבבים את שמן הזית עם שן השום המעוכה והלימון הפרסי ומברישים את פרוסות הלחם. חותכים את הפרוסות לקוביות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהן מזהיבות (מידי פעם מומלץ להקפיץ אותן בתבנית כדי שיזהיבו מכל הצדדים).
- מרכיבים את הסלט: מפרקים את לבבות החסה על ידי הפרדת העלים. קורעים את העלים לפיסות, כל עלה לכ-3 חלקים ושמים בקערת הגשה.
- מניחים על החסה את הקרוטונים, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f8312f5e-b173-4b85-83be-87ef0dc7084f','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('f8312f5e-b173-4b85-83be-87ef0dc7084f','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|