סלט פסטה עם רימונים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1345c133-8e08-4a36-a557-e38049c2fd20','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1345c133-8e08-4a36-a557-e38049c2fd20','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1345c133-8e08-4a36-a557-e38049c2fd20','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1345c133-8e08-4a36-a557-e38049c2fd20','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1345c133-8e08-4a36-a557-e38049c2fd20','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1345c133-8e08-4a36-a557-e38049c2fd20','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1345c133-8e08-4a36-a557-e38049c2fd20','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

סלט פסטה עם רימונים, תפוחים ודבש. קל להכנה, טעים, מעשיר ומקשט כל שולחן חג

צילום אנטולי מיכאלי

מצרכים:

 

1  חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה" ברילה

1  שקית עלי בייבי תרד

1  תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)

 1 בצל אדום

חופן עלי נענע

1  כוס גרגרי רימון

 100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

 

לרוטב:

 

1/3  כוס שמן זית

 2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

 1 כף דבש

1  כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הידבקות.

 

  1. חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.

 

 

 

  1. מכינים את הרוטב: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.

 

  1. מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.

 

  1. לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

 

המתכון באדיבות המותג ברילה – שנה טובה ומתוקה!

באדיבות -השף הראשי של מותג הפסטה ברילה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9e8a0cf0-1354-4031-a303-384f646928a6','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('9e8a0cf0-1354-4031-a303-384f646928a6','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה