$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('87dbf5e0-042c-4249-a2c7-ad98d7fb9182','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('87dbf5e0-042c-4249-a2c7-ad98d7fb9182','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('87dbf5e0-042c-4249-a2c7-ad98d7fb9182','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('87dbf5e0-042c-4249-a2c7-ad98d7fb9182','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('87dbf5e0-042c-4249-a2c7-ad98d7fb9182','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('87dbf5e0-042c-4249-a2c7-ad98d7fb9182','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('87dbf5e0-042c-4249-a2c7-ad98d7fb9182','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פסטה וגבינות הן מלכות שולחן חג השבועות, כך גם ירקות, שמסמלים את הטבע ושפע הארץ בחג הביכורים. לרגל חג שבועות, המותג ברילה מציע מתכון ססגוני וקליל: סלט פסטה מלוא הטנא - ניתן להכין גם בגרסה טבעונית!
לגרסה טבעונית: מחליפים את הפטה בפרוסות ארטישוק משומר בחומץ או שמן זית. חומרים ל-4 מנות:
500 גרם פסטה פנה ברילה (או כל פסטה קצרה שאוהבים) חצי כוס רצועות של פלפלים קלויים וקלופים ו/או חצי כוס עגבניות שרי מיובשות קצוצות 4 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים 1/2 כוס זיתי קלמטה או טזוס (או תערובת), קצוצים גס 2 זוקיני טריים פרוסים דק (לא חובה) 100 גרם גבינת פטה, מפוררת מלח ופלפל שחור גרוס לרוטב: 3-4 כפות שמן זית 2 כפות פסטו ברילה 2 כפות חומץ בלסמי 1 כף סילאן (או דבש) אופן ההכנה: - מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה משומנת בכף שמן זית.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הפסטה ומערבבים. עד כאן אפשר להכין מראש ולשמור בקירור.
- מוסיפים את הפלפלים ו/או העגבניות המיובשות ויתר המרכיבים לקערת הפסטה, מערבבים והכי חשוב: מגישים בטמפרטורת החדר, לא ישר מהמקרר.
המתכון באדיבות המותג ברילה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7d5b6854-66bf-43f8-88e7-f44d9ef186c5','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7d5b6854-66bf-43f8-88e7-f44d9ef186c5','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('7d5b6854-66bf-43f8-88e7-f44d9ef186c5','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|