סלט פסטה, זוקיני, מוצרלה ופסטו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b1bb3245-48b6-4703-bb92-3d5d8e1f775f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1bb3245-48b6-4703-bb92-3d5d8e1f775f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1bb3245-48b6-4703-bb92-3d5d8e1f775f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1bb3245-48b6-4703-bb92-3d5d8e1f775f','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1bb3245-48b6-4703-bb92-3d5d8e1f775f','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
ברילה, הפסטה מספר 1 באיטליה, מציע מתכון המתאים לימי הקיץ החמים: סלט פסטה עם מוצרלה, זוקיני ובזיליקום. הרוטב הוא המחבר העיקרי בין הפסטה ליתר מרכיבי הסלט. המתכון קל להכנה, טעים וקייצי, ומתאים כארוחת צהריים, ערב או לאורחים שמגיעים!
חומרים ל-4 מנות: 1 חבילה (500 גרם) ברילה טרופי 2 זוקיני פרוסים לרצועות דקות בעזרת קולפן
20 עגבניות שרי פרוסות או חתוכות לרבעים חבילת כדורי בייבי מוצרלה חצויים חופן נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום 2-3 כפות צנוברים קלויים לרוטב: 6 כפות שמן זית 2 כפות חומץ בלסמי 1 כף מייפל או דבש 1 שן שום כתושה מלח ופלפל שחור גרוס - מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומצננים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.
- מערבבים את הפסטה עם יתר החומרים
המתכון באדיבות ברילה
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|