סלט סלקים, אנדיב, גבינת קממבר וכעכי טרליני
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e85797d0-32d8-4f46-b165-3bde754db506','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85797d0-32d8-4f46-b165-3bde754db506','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85797d0-32d8-4f46-b165-3bde754db506','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85797d0-32d8-4f46-b165-3bde754db506','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85797d0-32d8-4f46-b165-3bde754db506','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85797d0-32d8-4f46-b165-3bde754db506','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e85797d0-32d8-4f46-b165-3bde754db506','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתחשק לכם להתפנק על סלט ? ברת כרמית משתפת מתכון קל הכנה
המשלב חגיגה של טעמים – סלט של סלקים, אנדיב, גבינת קממבר וכעכי טרליני.
מרכיבים: אנדיב בשני צבעים
1 סלק לא מבושל, מקולף גלגל קטן של גבינת קממבר מיקס עלים ירוקים (אורוגולה, תרד, עלי בייבי) כעכי טרליני, מסדרת פניני, בטעם שאתם הכי אוהבים (קלאסי, שום בצל, ובתוספת מלח ים). לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 2 כפות מיץ תפוזים 2 כפות חומץ 2 כפות מיץ לימון 1 כפית חרדל 1 כפית דבש גרידת תפוז קורט מלח קורט פלפל - יש לערבב היטב בצנצנת את המרכים עבור הרוטב
אופן ההכנה: יש לקחת צלחת רחבה, ולהניח את מיקס הירוקים. וגם את סירות האנדיב. יש לקלף את הסלק, ולחצות אותו לחצי ולפרוס עם סכין חדה ולהניח בצלחת בין סירות האנדיב, לאחר מכן מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את גלגל הקממבר על נייר אפייה ומחממים כ-3 דקות בתנור למרקם רך ועסיסי. מניחים במרכז הסלט את הגבינה ומפזרים את כעכי הטרליני בכמות שאוהבים לטבילה בגבינה הנימוחה, את רוטב הויניגרט הדרים שופכים מעל, ומתענגים... חג שבועות שמח!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('a47910d1-1ac0-40e9-85d6-8aae3efb3f81','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('a47910d1-1ac0-40e9-85d6-8aae3efb3f81','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|