סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט חם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0ca6fd7a-3239-4a98-9821-844ba7fbc394','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ca6fd7a-3239-4a98-9821-844ba7fbc394','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ca6fd7a-3239-4a98-9821-844ba7fbc394','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ca6fd7a-3239-4a98-9821-844ba7fbc394','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ca6fd7a-3239-4a98-9821-844ba7fbc394','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ca6fd7a-3239-4a98-9821-844ba7fbc394','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0ca6fd7a-3239-4a98-9821-844ba7fbc394','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לקראת ראש השנה- סלט כרוב ניצנים ורימון עם וינגרט - מתכון באדיבות -מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
רכיבים 500 גרם כרוב ניצנים 1 רימון
100 גרם עגבנייה מיובשת 75 גרם אגוזים, שקדים או פיסטוקים קלויים לוויניגרט 2 בצלצלי שאלוט חומץ תפוח 50 מ"ל 1 תפוז 5 גרם שמרי בירה טימין בזיליקום אורגנו מלח ופלפל לפי הטעם הוראות חותכים 250 גרם כרוב ניצנים לחתיכות, קוצצים דק את השאר ושומרים בצד. מרתחים מים עם מלח בסיר, משרים את חתיכות הכרוב למשך דקה ומצננים במים קרים. מקפיצים את חתיכות הכרוב במחבת עם שמן זית חם מאוד, עד שהן הופכות לחומות-זהובות, יוצקים לקערה ומערבבים עם הכרוב הקצוץ. חותכים את הרימון ומוציאים את הזרעים. קוצצים את האגוזים ומוסיפים לקערה. מטגנים באותה המחבת שכבר השתמשנו בה חתיכות של עגבנייה מיובשת. מסירים את עודף השמן בעזרת נייר מגבת ומוסיפים את חתיכות העגבנייה המויבשת (כשהן חמות) לסלט. לוויניגרט החם קוצצים את הבצלצלים, מקפיצים עם שמן זית וקורט מלח. כשהם רכים, מוזגים את חומץ התפוחים ואת המיץ וגרידת התפוז. מבשלים כמה דקות ויוצקים את הרוטב על הסלט. מוסיפים את שמרי הבירה ושאר התבלינים ומערבבים היטב. ניתן לחמם כמה דקות לפני ההגשה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('542a3187-fed5-47b6-8f59-899509f9cba5','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('542a3187-fed5-47b6-8f59-899509f9cba5','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|