$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e8485f1e-ee74-4003-8a00-0fe7fd37a8f5','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8485f1e-ee74-4003-8a00-0fe7fd37a8f5','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8485f1e-ee74-4003-8a00-0fe7fd37a8f5','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8485f1e-ee74-4003-8a00-0fe7fd37a8f5','/dyncontent/2025/1/8/b2874e3b-5ae7-4076-b695-229beec76fcc.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8485f1e-ee74-4003-8a00-0fe7fd37a8f5','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8485f1e-ee74-4003-8a00-0fe7fd37a8f5','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
יום העצמאות מתקרב , חגיגות יום העצמאות וההופעות אולי לא יתקיימו אבל המסורת הישראלית של אכילת בשרים ביום העצמאות בוודאי יתקיים. המותג מאסטר שף מציע את הסלט המושלם לארוחת יום העצמאות: סלט אוליביה!
מרכיבים ל-4 מנות אישיות: 4 תפוחי אדמה 2 גזרים
500 גרם חזה עוף (אופציונאלי) 4 ביצים קשות 4 מלפפונים חמוצים 1/2 קופסת אפונה ירוקה עדינה מאסטר שף 1 תפוח ירוק מקולף (אופציונלי) 1/2 כפית מלח, או לפי הטעם 1/4 כפית פלפל שחור, או לפי הטעם 1/2 צנצנת מיונז הולנדי מאסטר שף קישוט: עלי פטרוזיליה אופן הכנה: - מבשלים ביחד את תפוחי האדמה והגזרים עם הקליפה עד שהם מתרככים.
- צולים/ מבשלים בנפרד את חזה העוף.
- מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.
- חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
- מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות.
- חותכים את המלפפונים החמוצים והתפוח לקוביות קטנות.
- מעבירים את כל המרכיבים החתוכים לקערה גדולה, מוסיפים את המלח והפלפל והמיונז ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב.
- מוציאים את הרינגים, מקשטים את הסלט בעלי הפטרוזיליה ומגישים.
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|