סלוף על הרשת לצד מאשוויה וטחינה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5e7382db-cd9a-4443-bf4b-2e5d8f5070eb','/dyncontent/2024/2/21/19022398-7ad1-43fb-980e-4729804bbbee.gif',17526,'הילה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e7382db-cd9a-4443-bf4b-2e5d8f5070eb','/dyncontent/2024/4/1/36c4c515-e187-40ba-a907-b78c74a83078.gif',17682,'תור הזהב אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e7382db-cd9a-4443-bf4b-2e5d8f5070eb','/dyncontent/2024/3/19/08f1124b-66b0-4b70-8f17-5dd7ae679819.gif',17617,'מכבי אסתטיקה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e7382db-cd9a-4443-bf4b-2e5d8f5070eb','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף עם השף עומר מילר ("טעים אש"), מגישים מתכון נפלא למנה שישראלים אוהבים: סלוף שמכינים ישירות על הגריל או בתנור, עם סלט ירקות צלויים וטחינה. המתכון קל הכנה, יכול לשמש כתוספת לארוחה בשרית או צמחונית, באירוח חגיגי ובארוחה משפחתית משמחת.
מצרכים (לכ-6 פיתות רחבות): לסלוף: 1 ק"ג קמח ללחם
1 כף שטוחה סוכר 1 כף שמרים יבשים 3 כוסות מים פושרים 1 כף שמן זית למאשוויה: 2 עגבניות 1 גמבה 1 פלפל ירוק חריף 1 בצל 1 מיץ מלימון 1/2 כוס שמן זית קורט מלח 1 צרור פטרוזיליה לטחינה: 1/3 כוס טחינה גולמית של "אחוה" 3 כפות מים 1 מלימון אחד אופן ההכנה: - חותכים את הירקות גס וצולים על הגריל.
- מכינים את הבצק: בקערה שמים קמח, סוכר ושמרים. מוסיפים מים ומערבבים בעזרת הידיים. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומייצרים גוש. מכסים בעזרת ניילון נצמד ומתפיחים באזור חמים במשך כשעה וחצי.
- מייצרים כשישה כדורים מהבצק המותפח ומתפיחים את הכדורים למשך כעוד 45 דקות.
- מעבירים כל כדור למשטח מקומח ומייצרים פיתה רחבה בעזרת הידיים. מורחים כל פיתה במעט שמן זית ומניחים את הפיתות ישירות על הרשת.
- קוצצים את הירקות הצלויים, ממליחים ומוסיפים שמן זית ומיץ לימון.
- בעזרת בלנד מוט טוחנים טחינה גולמית, מים ומיץ לימון.
- מניחים את סלט הירקות השרופים על גבי הפיתה ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה גס וטחינה. מזלפים שמן זית מלמעלה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('540adb09-7877-4a89-a258-682156819fef','/dyncontent/2024/4/12/5a942a28-5c63-409d-b765-2db1b8e6f2c5.jpg',17748,'תיירות אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('540adb09-7877-4a89-a258-682156819fef','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('540adb09-7877-4a89-a258-682156819fef','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|