סטייק כרובית עם טחינת שום
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e31b25b7-21f0-486c-b8a0-5eb7fcc65a6e','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e31b25b7-21f0-486c-b8a0-5eb7fcc65a6e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e31b25b7-21f0-486c-b8a0-5eb7fcc65a6e','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e31b25b7-21f0-486c-b8a0-5eb7fcc65a6e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e31b25b7-21f0-486c-b8a0-5eb7fcc65a6e','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e31b25b7-21f0-486c-b8a0-5eb7fcc65a6e','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e31b25b7-21f0-486c-b8a0-5eb7fcc65a6e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל חג הפסח, יחד עם השפית ללי האס, מתכון משגע לסטייק כרובית עם טחינת שום. המתכון קל להכנה, עשיר בטעמים נהדרים של טחינה ושום, מתאים לארוחת ליל הסדר כמנה ראשונה, סלט או תוספת למנה עיקרית.
מצרכים (לכ-12 יחידות): 1 כרובית גדולה למרינדה:
1/4 כוס שמן זית 2 כפות דבש 2 כפות שום גבישי 1/2 כפית מלח 4-5 עלי טימין טריים 4-5 עלי אורגנו טריים לטחינת שום: 1/2 כוס טחינה גולמית "טורקיז" 1 ראש שום אפוי 1/2 כוס מים 1/4 כפית מלח צרור כוסברה/ פטרוזיליה אופן ההכנה: - חוצים כרובית גדולה לשניים וחותכים מכל צד שתי פרוסות בעובי של כ-2 ס״מ.
- מערבבים בקערה את חומרי המרינדה - שמן זית, דבש, מלח ושום גבישי.
- מניחים את פרוסות הכרובית על גבי תבנית עם נייר אפיה ומצפים את הפרוסות במרינדה. מפזרים מעל עלי אורגנו וטמין טריים מכניסים לתנור מחומם ב- 190 עד להזהבה.
- להכנת השום האפוי: מניחים על גבי נייר כסף את ראש השום מזליפים מעל שמן זית. סוגרים ושמים בתנור עם חום של 200 מעלות למשך 50 דקות עד שהשום רך.
- להכנת הטחינה: בכוס שמים את שיני השום האפויות, חצי כוס טחינה, מעט מלח ומים לפי מידת הסמיכות הרצויה. מוסיפים צרור כוסברה או פטרוזיליה וטוחנים הכל.
- להגשה מניחים על גבי צלחת גדולה או מגש את פרוסות הכרוב, מזלפים מעל טחינת שום בנדיבות ומגישים לצד צרור עלים טריים או סלט.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('18bd3b58-d915-4264-b9b4-f6a9415960dc','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('18bd3b58-d915-4264-b9b4-f6a9415960dc','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|