ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('83ca5642-e09b-4e6d-86f8-2ce84f3e667c','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83ca5642-e09b-4e6d-86f8-2ce84f3e667c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83ca5642-e09b-4e6d-86f8-2ce84f3e667c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83ca5642-e09b-4e6d-86f8-2ce84f3e667c','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83ca5642-e09b-4e6d-86f8-2ce84f3e667c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83ca5642-e09b-4e6d-86f8-2ce84f3e667c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('83ca5642-e09b-4e6d-86f8-2ce84f3e667c','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום תפוח האדמה הבינלאומי, מתכון של שף הבית רן מיכאלי לניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד. השימוש במנה בניוקי מובחר של "פסטה ריקו", עשוי מתפוחי אדמה וחומרי גלם איכותיים, מנה קלה להכנה, המתאימה כארוחת צהריים או ערב מפנקת לכל המשפחה. בתיאבון!
מצרכים (לכ-4 מנות): 2 חבילת ניוקי 200 גרם של "פסטה ריקו" 1 קוביית חמאה
12 עגבניות שרי שלמות 1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות חופן עלי בייבי תרד טריים 2 כפות שמן זית 4-6 שיני שום קונפי קורט מלח, פלפל ואגוז מוסקט להגשה: גבינת תום עיזים או פרמז'ן מגורדת אופן ההכנה: - מחממים מחבת, מוסיפים קוביית חמאה ושמן זית. מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים היטב עד להזהבה. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
- חולטים את שתי חבילות הניוקי במים רותחים מומלחים למשך כדקה ומסננים.
- מוסיפים את הניוקי למחבת וצורבים היטב לקבלת מעטה מעט פריך.
- מוסיפים למחבת את עגבניות השרי השלמות, 4-6 שיני שום קונפי וחופן עלי בייבי תרד. מקפיצים את כל המרכיבים יחד.
- מסדרים את המנה בצלחת, מגרדים מעל גבינת תום עיזים או פרמז'ן ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('26995278-15c4-498f-b3f9-fca1b362dba6','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('26995278-15c4-498f-b3f9-fca1b362dba6','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|