מתכונים ללא גלוטן - לחמניות טחינה וסילאן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ea4c5253-c884-4d68-8a62-dda68825effb','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea4c5253-c884-4d68-8a62-dda68825effb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea4c5253-c884-4d68-8a62-dda68825effb','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea4c5253-c884-4d68-8a62-dda68825effb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ea4c5253-c884-4d68-8a62-dda68825effb','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לחמניות טחינה וסילאן ללא גלוטן בתוספת אגוזי מלך קצוצים גס. באדיבות האתר מילון האוכל של ישראל - Food Dictionary
מצרכים למתכון (12 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה) טחינה גולמית - 6 כפות - סה"כ (90 גרם), אפשר גם משומשום מלא. 4 ביצים גודל Large סילאן ללא תוספת סוכר - 3 כפות - סה"כ (66 גרם) אבקת אפייה - כפית (5 גרם), כפית גדושה. תרסיס שמן קנולה - 12 מנות - סה"כ (4 מ"ל) אגוזי מלך - 1/2 כוס - סה"כ (45 גרם), קצוצים גס. ציוד נדרש: תבנית 12 שקעים. אופן הכנת המתכון: 1. לטרוף היטב את הביצים. 2. להוסיף את הטחינה הגולמית בהדרגה ולבחוש עד שמתקבלת בלילה חלקה. להוסיף את אבקת האפייה ואת הסילאן, להמשיך לערבב ולהוסיף את האגוזים. 3. לשמן תבנית שקעים בספריי שמן, לצקת את הבלילה לתוך השקעים עד 3/4 מהגובה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה. בתיאבון !
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|