סיגרים מתוקים במילוי פיצוחים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9c5e7742-8d9a-4457-8901-93b9a2c49e85','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c5e7742-8d9a-4457-8901-93b9a2c49e85','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c5e7742-8d9a-4457-8901-93b9a2c49e85','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c5e7742-8d9a-4457-8901-93b9a2c49e85','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c5e7742-8d9a-4457-8901-93b9a2c49e85','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c5e7742-8d9a-4457-8901-93b9a2c49e85','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9c5e7742-8d9a-4457-8901-93b9a2c49e85','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון לסיגרים מתוקים מלאים בהפתעות טעימות ומגולגלים בקוקוס - תערובת של פיצוחים, מייפל, דבש ותבלינים. מתכון מעולה לט"ו בשבט או לכל יום אחר.
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 35 דקות
- 20 סיגרים מתוקים
מצרכים למתכוןלסיגרים מתוקים סיגרים גדולים 200 גרם שקדים מולבנים 200 גרם אגוזי מלך 200 גרם אגוזי לוז מקולפים 100 גרם פיסטוקים קלופים (לברור שאריות של קליפות) 1/2 כוס דבש 1/4 כוס מייפל מעט אגוז מוסקט מעט קינמון שמן עמוק לטיגון
הוראות הכנההכנת הסיגריםלטחון את כל הפיצוחים במעבד מזון לתערובת מעט גסה, להוסיף חצי כוס דבש, רבע כוס סירופ מייפל, מעט אגוז מוסקט ומעט קינמון. לערבב הכל ביחד. לפרוש עלה סיגר על משטח עבודה, לשים כף גדושה מהמלית על הקצה וליישר מעט לצורת נקניק, להתחיל לגלגל במהודק, לסגור שוליים פנימה ולסיים לגלגל עד הסוף. בתפר למרוח מעט תערובת של בצק ומים שישמש כדבק וימנע פתיחת הסיגר בטיגון. לטגן את הסיגרים עד להזהבה (לשים לב לא להרתיח את השמן יותר מידי). הכנת סירופ סוכרלהרתיח את כל מצרכי הסירופ, להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ-חצי שעה עד שמסמיך. לקרר את הסיגרים, לטבול בסירופ סוכר ולגלגל בקוקוס טחון. בתאבון וחג שמח מעט תערובת של בצק עם מים לסירופ סוכרכוס סוכר כוס מים מיץ מחצי לימון לגילגולקוקוס טחון
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('bd49a588-850e-4f14-8dc2-2737dfa69bca','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('bd49a588-850e-4f14-8dc2-2737dfa69bca','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|