מתכון שיפודי עוף במשרה קרם קוקוס וטריאקי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3c6d6692-237e-424c-acaf-38d43acb1531','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c6d6692-237e-424c-acaf-38d43acb1531','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c6d6692-237e-424c-acaf-38d43acb1531','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c6d6692-237e-424c-acaf-38d43acb1531','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c6d6692-237e-424c-acaf-38d43acb1531','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c6d6692-237e-424c-acaf-38d43acb1531','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c6d6692-237e-424c-acaf-38d43acb1531','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג הקולינארי מאסטר שף דואג להביא לשולחן הישראלי את המיטב מהעולם, מציע שדרוג לארוחת הצהריים עם קריצה אסיאתית- מתכון של שיפודי עוף במשרה קרם קוקוס וטריאקי על מצע של אורז. מתכון שילך ישר לאוסף המתכונים הקבוע שלכם .
מרכיבים ל-4 מנות: 600 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות גדולות
למשרה: 1/2 כוס רוטב טריאקי מאסטר שף ½ כוס קרם קוקוס מאסטר שף 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף מעט מלח לפי הצורך שיפודי עץ יפנים קצרים מעט שמן לצלייה אורז : 2 כוסות אורז בסמטי מאסטר שף קרם קוקוס לפי הצורך מאסטר שף 3 שיני שום כתושות מלח לפי הטעם. לקישוט: חופן עשבי תיבול קצוצים/ בצל ירוק אופן ההכנה: - מערבבים על כל מרכיבי המשרה, משרים את קוביות הפרגית למשך 4 שעות לפחות (אפשר ללילה.)
- מכינים את האורז לפי הוראות היצרן, אלא שמחליפים חצי מכמות המים בקרם קוקוס, מתבלים במלח ומוסיפים שום כתוש.
- משפדים את הפרגית על שיפודי העץ.
- צולים את השיפודים על מחבת פסים כבדה, גריל או פלנצ׳ה במשך כ3 דקות מכל צד עד שמוכן.
- מסדרים אורז על צלחת ההגשה, מעל מניחים את השיפודים, מזליפים כמה טיפות שמן סומסום, מקשטים בג'ינג'ר כבוש ובצל ירוק ומגישים.
בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('94331cfb-ce34-4e8b-913b-3d8e04c1f10e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('94331cfb-ce34-4e8b-913b-3d8e04c1f10e','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94331cfb-ce34-4e8b-913b-3d8e04c1f10e','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|