מתכון שוקולד מפנק ועשיר בטעמים: טארט שוקולד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f49028bc-7368-4dee-8554-e3dd64c0f68d','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f49028bc-7368-4dee-8554-e3dd64c0f68d','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f49028bc-7368-4dee-8554-e3dd64c0f68d','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f49028bc-7368-4dee-8554-e3dd64c0f68d','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f49028bc-7368-4dee-8554-e3dd64c0f68d','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f49028bc-7368-4dee-8554-e3dd64c0f68d','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f49028bc-7368-4dee-8554-e3dd64c0f68d','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל השקת, סדרת מטבעות שוקולד ייעודיים לאפיה ולבישול - 5 מוצרי שוקולד בטעמים שונים – מסדרת אגו. חברת כרמית חולקת מתכון שוקולד מפנק ועשיר בטעמים – טארט שוקולד מריר.
טארט שוקולד מריר מצרכים:
בצק פריך שוקולד 360 גרם קמח 200 גרם חמאה 100 גרם אבקת סוכר 40 גרם אבקת קקאו 1 ביצה מילויי שוקולד 300 גרם "אגו" מטבעות שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו של 'כרמית' 300 מ''ל שמנת מתוקה מלית נוגט לזילוף 250 מ"ל שמנת מתוקה 3 כפות ממרח נוגט/ אגוזים 2 כפות פודינג וניל מלית מסקרפונה לזילוף 50 גרם גבינת מסקרפונה 50 מ"ל שמנת חמוצה 20 גרם אבקת סוכר גרידת לימון מחצי לימון מכינים את מלית השוקולד- מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על מטבעות השוקולד המריר , מחכים דקה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שנוצר קרם חלק. מכינים את מלית הנוגט לזילוף בקערת מיקסר שמים יחד את השמנת, הפודינג והנוגט. מערבבים במהירות נמוכה ולאט לאט עולים להקצפה מהירה יותר. כשמרקם מתייצב מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומעבירים לקירור. קרם מסקרפונה: במיקסר עם וו מטרפה (בלון) מקציפים יחד את כל החומרים עד שמתקבל קרם חלק ויציב, יש להיזהר שלא להגיע להקצפת יתר. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן. אופן ההכנה: מחממים תנור ל180 מעלות. מוסיפים למיקסר עם וו גיטרה קמח, קקאו, סוכר וחמאה ומערבבים עד שנוצרים פירורים כמו קוסקוס. מוסיפים את הביצה ומעבדים ממש מעט רק עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק ומצמידים לתבנית פאי משומנת. אופים באפייה עיוורת – מניחים נייר אפייה על הבצק ומעליו קטניות יבשות כבדות כמו חומוס/ שעועית (ליצירת משקולת ולמניעת תזוזות של הבצק). אופים יחד עם המשקולת כ - 15 דקות, מוציאים את המשקולת ואופים עוד 15 דקות. מורחים את מלית השוקולד על הטארט. מקררים את הטארט כ 3-4 שעות . מזלפים את המלית נוגט והמסקרפונה לסירוגין, תחילה נקודות גדולות ולאחר מכן ממלאים את כל הטארט בגדלים שונים. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים. יום שמח ומתוק! J המתכון באדיבות השף קונדיטור שני סגמן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c001adc8-90c8-4459-89c4-e8b69cc30fcf','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c001adc8-90c8-4459-89c4-e8b69cc30fcf','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('c001adc8-90c8-4459-89c4-e8b69cc30fcf','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|