מתכון רולדת פרג טעימה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b1ea5c04-ec69-4f30-9bde-b12b18dc9975','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1ea5c04-ec69-4f30-9bde-b12b18dc9975','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1ea5c04-ec69-4f30-9bde-b12b18dc9975','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1ea5c04-ec69-4f30-9bde-b12b18dc9975','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b1ea5c04-ec69-4f30-9bde-b12b18dc9975','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

חברת הרבלייף מנדבת מתכון לרולדת פרג שהיא גם טעימה ומשמחת וגם בריאה ומועשרת בחלבון ובסיבים תזונתיים

צילום דן פרץ

רולדת פרג ( 10 פרוסות)

רכיבים

לבצק:

◦    6 כפות מדידה פורמולה 1 ספורט בטעם וניל

◦    1 כף מדידה אבקת סיבים תזונתיים

◦   ¾ כוס קמח

◦   1 כפית סודה לשתייה

◦    קליפה מגוררת מ-1 לימון

◦    2 ביצים

◦    1 פקק תרכיז משקה אלוורה בטעם טבעי

 

למילוי פרג:

◦  ½ כוס  חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

◦   1 כוס (70 גרם) פרג, טחון טרי

◦   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

◦   1 כפית דבש

 

אופן הכנה

  1. להכנת המילוי: מניחים בסיר את החלב ומביאים לרתיחה עדינה. מוסיפים את הפרג הטחון ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפרג ספג את רוב הנוזלים לכדי תערובת סמיכה. מסירים מהאש, מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם וניל עוגיות והדבש, מערבבים ומצננים לטמפרטורת החדר.
  2. להכנת הבצק: מניחים את אבקת הפורמולה 1 ספורט, אבקת סיבים תזונתיים, קמח, סודה לשתייה וקליפת לימון מגוררת בקערה ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים ותרכיז משקה האלוורה ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  4. על גבי משטח מקומח, מרדדים את הבצק למלבן בעובי 5 מ״מ.
  5. מורחים את תערובת הפרג בשכבה אחידה ומגלגלים לרולדה.
  6. מניחים את הרולדה בתבנית כשהתפר פונה כלפי מטה. בעזרת סכין חורצים פרוסות ברוחב 5 ס״מ ואופים 15 דקות, עד להזהבה.
  7. מצננים וחותכים לפרוסות.

 

$(function(){})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה