מתכון קיץ קליל, מהיר, טעים ופשוט להכנה בבית של סלט טונה אינסלטיסימה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c8cb2c6f-e07f-4d69-b379-10731644cd71','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c8cb2c6f-e07f-4d69-b379-10731644cd71','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c8cb2c6f-e07f-4d69-b379-10731644cd71','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c8cb2c6f-e07f-4d69-b379-10731644cd71','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c8cb2c6f-e07f-4d69-b379-10731644cd71','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c8cb2c6f-e07f-4d69-b379-10731644cd71','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c8cb2c6f-e07f-4d69-b379-10731644cd71','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

סלט טונה מוצלח יכול לשמש כארוחת בוקר נפלאה, לשעות העבודה כארוחה טעימה ומזינה, לארוחת ערב משפחתית ואף לאירוח קייצי בבית.

המותג האיטלקי ריו מרה, המציע סדרת סלטים אינסלטיסימה, של ארוחה בקופסה אחת, המשלבת את הטונה של ריו מרה עם ירקות ודגנים טריים, חושף מתכון מזין, טעים, מהיר וקל להכנה בבית

ריו מרה צילום יחצ

המצרכים ל-4 מנות:

2 פרוסות לחם טרי

1 תפוח אדום

100 גרם עלי רוקט

2 קופסאות טונה אינסלטיסימה ירקות גינה ריו מרה 160 גרם

שמן זית

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  1. חותכים את הלחם לקוביות, מתבלים בשמן ופלפל וקולים במחבת טפלון חמה, עד שהן זהובות ופריכות.
  2. שוטפים את התפוח, חוצים אותו לשניים ומסירים את הליבה עם הגרעינים. פורסים ומתבלים בשמן זית ומלח.
  3. מניחים את התפוחים בקערה עם עלי הרוקט. מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקרוטונים ומגישים.


בתאבון.....

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('f0944c9c-2044-4923-8595-a0c43471cd7d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('f0944c9c-2044-4923-8595-a0c43471cd7d','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f0944c9c-2044-4923-8595-a0c43471cd7d','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה