$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f9536ab8-74d7-4a00-b3b2-e6fe2298f61e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9536ab8-74d7-4a00-b3b2-e6fe2298f61e','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9536ab8-74d7-4a00-b3b2-e6fe2298f61e','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9536ab8-74d7-4a00-b3b2-e6fe2298f61e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9536ab8-74d7-4a00-b3b2-e6fe2298f61e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9536ab8-74d7-4a00-b3b2-e6fe2298f61e','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9536ab8-74d7-4a00-b3b2-e6fe2298f61e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רגע לפני החג ובזמן שאתם עושים קניות אל תפספסו את המצרכים לפיצה כשרה שיכלה להתאים לכל אחד בימי חול המועד שכולם ישמחו לאכול.
לבצק הפיצה: 350 גרם תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח 4 כפות שמן זית
10 גרם (1 כף שטוחה) סוכר 200 מ"ל (3/4 כוס + 2 כפות) מים 1/2 כפית מלח לרוטב: 1/2 כפית פלפל שחור 100 גרם גבינת מוצרלה 1 יחידה בצל מטוגן 1/2 כפית מלח 1 כפית פפריקה 1 קופסא רסק עגבניות לציפוי: 100 גרם גבינה צהובה מגורדת 1 יחידה עגבניה מגורדת 50 גרם שומשום(לא חייב) מכינים את הבצק ומתפיחים: 1.מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל החומרים לבצק למעט המלח 3-2 דקות, עד ליצירת בצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים עוד 5 דקות לקבלת בצק רך וגמיש. 2.יוצרים מהבצק כדור בידיים משומנות בשמן זית ומחזירים לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-45 דקות. 3.מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור הפוכות בנייר אפייה. מרכיבים את הפיצות ואופים: חוצים את הבצק על משטח מקומח ומרדדים כל חלק לעיגול בקוטר 25 ס"מ. מעבירים לנייר האפייה. מורחים רוטב עגבניות שאוהבים בשכבה אחידה ומפזרים את הגבינה המגורדת אופים כל פיצה בנפרד כ-15 דקות או עד שהפיצה מזהיבה בקצוות. תמיד אפשר להוסיף עלי בזילקום :) בתאבון
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3270b340-a7b5-4053-8dc4-3a5e84c79004','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('3270b340-a7b5-4053-8dc4-3a5e84c79004','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|