מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות בליווי סלסה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a4fb7356-cca1-4279-a26e-5eb7a0faeeaa','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a4fb7356-cca1-4279-a26e-5eb7a0faeeaa','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a4fb7356-cca1-4279-a26e-5eb7a0faeeaa','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a4fb7356-cca1-4279-a26e-5eb7a0faeeaa','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a4fb7356-cca1-4279-a26e-5eb7a0faeeaa','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a4fb7356-cca1-4279-a26e-5eb7a0faeeaa','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a4fb7356-cca1-4279-a26e-5eb7a0faeeaa','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל פתיחת 'עונת המנגלים' ו"הפיקניקים" רשת טיב טעם מציעה מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות בליווי סלסה.
רכיבים להכנת הקבב: חצי ק"ג בשר טלה טחון 1 בצל לבן גדול קצוץ דק
1 כוס תערובת עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה, כוסברה ונענע 3 כפות שמן זית 1 כפית גדושה מלח דק 1 כפית גדושה פלפל שחור 1 כפית בהרט להכנת רוטב סלסה: 2 כוסות עשבי תיבול קצוצים- פטרוזיליה, כוסברה, נענע, שמיר, בצל ירוק 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק חצי כוס זיתים קצוצים דק 3 שיני שום כתושות מיץ וגרידת מלימון אחד 3/4 כוס שמן זית 1 כפית מלח אטלנטי להכנת השיפודים: 2 צנצנות פלחי ארטישוק רומאי 1 צרור אספרגוס חתוך למקטעים באורך 5ס"מ אופן ההכנה: יש לערבב את כל רכיבי הקבב ומעבירים למקרר לחצי שעה - שעה. ובקערה לערבב את כל רכיבי הסלסה, מניחים להשרייה במקרר לשעתיים עד לילה שלם. בעזרת ידיים רטובות יש ליצור קבבים באורך 5 ס"מ עובי 3ס"מ. משפדים על שיפוד לסירוגין 3 קבבים עם פלחי ארטישוק ואספרגוס. ולהכניס למקרר למשך שעה. מחממים גריל בחום גבוהה, מברישים את הקבבים בשמן זית. צולים על גריל משומן כ- 5 דקות מכל צד, לקבלת מידת עשייה MW. ולהגיש. הגשה: מזלפים מעל הקבב 1-2 כפות גדושות של סלסה. בתאבון... סבינה ולדמן | צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37bb1302-b176-4536-a8b1-0e4613e851a8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('37bb1302-b176-4536-a8b1-0e4613e851a8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('37bb1302-b176-4536-a8b1-0e4613e851a8','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|