$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cb59688a-09f7-4ebd-b471-e14bec3967ba','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb59688a-09f7-4ebd-b471-e14bec3967ba','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb59688a-09f7-4ebd-b471-e14bec3967ba','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb59688a-09f7-4ebd-b471-e14bec3967ba','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb59688a-09f7-4ebd-b471-e14bec3967ba','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb59688a-09f7-4ebd-b471-e14bec3967ba','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb59688a-09f7-4ebd-b471-e14bec3967ba','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג ברילה מציג מתכון ללחם פיצה יפיפייה למרכז השולחן. מנה קלה להכנה שיכולה לשמש כמנה מרשימה להגשה לאורחים, כארוחת בראנצ' או כהגשה בשבת בבוקר לצד סלט ירקות. מה שבטוח היא תתחבב על ילדים ומבוגרים כאחד.
חומרים לתבנית קוגלהוף: חצי קילו קמח לחם 1 כף שטוחה שמרים יבשים
1 כפית סוכר 300 מ״ל (כוס ורבע) מים חמימים 2 כפיות מלח 2 כפות שמן זית לתוספות: 1 כוס רוטב טוסקנה/פומדורו 2 כפות שמן זית 200 גרם מוצרלה מגוררת חופן זיתים קצוצים / תירס / פטריות מוקפצות / בצל מטוגן 3 שיני שום כתושות 1 כפית גדושה אורגנו יבש הוראות הכנה: - לשים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק חלק וגמיש.
- מכסים ומתפיחים כשעתיים להכפלת הנפח.
- מערבבים את רוטב הפיצה עם מוצרלה, זיתים, שום ואורגנו.
- 4. כשהבצק תפוח חותכים לחתיכות ויוצרים כדורים בכל מיני גדלים. מוסיפים לקערת הרוטב ומערבבים. מעבירים לתבנית קוגלהוף משומנת היטב ומתפיחים עוד 45 דקות להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- אופים 40-45 דקות עד שהבצק אפוי, החלק העליון זהוב מאד ויפה. מצננים 5 דקות לפחות לפני שמשחררים מהתבנית בעזרת סכין והופכים לצלחת הגשה.
בתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('255dc21e-c186-4418-8ecb-f775ccbfecb0','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('255dc21e-c186-4418-8ecb-f775ccbfecb0','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|