מתכון מנצח לעוף מוקפץ עם ירקות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('90eeef23-52f3-4b78-a4c1-e65bca266b64','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('90eeef23-52f3-4b78-a4c1-e65bca266b64','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('90eeef23-52f3-4b78-a4c1-e65bca266b64','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('90eeef23-52f3-4b78-a4c1-e65bca266b64','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('90eeef23-52f3-4b78-a4c1-e65bca266b64','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('90eeef23-52f3-4b78-a4c1-e65bca266b64','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('90eeef23-52f3-4b78-a4c1-e65bca266b64','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון מנצח לרצועות עוף מוקפצות עם ירקות- ארוחת צהריים בריאה שאפשר להכין לכל המשפחה!
כך תכינו בקלות ארוחת צהריים טעימה, מזינה ובריאה! הפעם- מתכון לעוף מוקפץ עם ירקות. מצרכים (2 מנות) 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל 300 גרם פרחי ברוקולי 2 גזרים שן שום קצוצה 2 כפות שמן קנולה 1/4 פלפל חריף / פלפל צ'ילי קצוץ מלח ופלפל לפי הטעם 2 כפות סויה כף צ'ילי מתוק מיץ מלימון כף סוכר חום כף קורנפלור מעורבב עם מים רותחים בצל ירוק קצוץ לקישוט אופן הכנה - נחתוך את חזה העוף לרצועות או קוביות
- נחתוך את הירקות לרצועות
- במחבת ווק עמוקה נחמם שמן, נוסיף גזל ובצל ונתחיל לטגן אותם קלות
- נוסיף שום ופלפל חריף ונמשיך לטגן
- הנמיכו את האש לעוצמה בינונית והוסיפו את נתחי העוף. הקפיצו היטב 3-4 דקות עד שהעוף משנה את צבעו ללבן ומתבשל היטב
- נוסיף את הברוקולי ונמשיך להקפיץ
- נוסיף תבלינים ורטבים ונמשיך להקפיץ על אש גבוהה. נתקן תיבול לפי הטעם
- נוסיף בצל ירוק מעל המוקפץ לפני ההגשה
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8068bedd-8c75-4b82-80a1-36c7c851a1eb','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8068bedd-8c75-4b82-80a1-36c7c851a1eb','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|