מתכון מנצח למרק אפונה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('aa56af8d-53ed-4e3c-8971-7bbd76bddccf','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa56af8d-53ed-4e3c-8971-7bbd76bddccf','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa56af8d-53ed-4e3c-8971-7bbd76bddccf','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa56af8d-53ed-4e3c-8971-7bbd76bddccf','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aa56af8d-53ed-4e3c-8971-7bbd76bddccf','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

במיוחד לימים הקרים, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מנה מחממת ומפנקת של מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון

מרק אפונה (4 מנות)

 

רכיבים:

6 בצלים ירוקים, קצוצים גס

300 גרם אפונת גינה קפואה

3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים

חופן עלי נענע, קצוצים גס

3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

מלח ים, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

 

להגשה:

1 כף יוגורט

אופן ההכנה:           

  1. מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
  2. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.

 

* ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו- ½ פלפל ירוק חריף

צילום דן פרץ

$(function(){})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה