מתכון מנצח למנת שניצל קוד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8ea33a63-b0d6-4e03-b868-d4266458048c','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8ea33a63-b0d6-4e03-b868-d4266458048c','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8ea33a63-b0d6-4e03-b868-d4266458048c','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8ea33a63-b0d6-4e03-b868-d4266458048c','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8ea33a63-b0d6-4e03-b868-d4266458048c','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8ea33a63-b0d6-4e03-b868-d4266458048c','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8ea33a63-b0d6-4e03-b868-d4266458048c','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
איך להרשים את האורחים במנת שניצל מנצחת רשת בתי הקפה ביגה חולקת מתכון - שניצל קוד. באדיבות שף הרשת ליאור חייניץ
מרכיבים פילה קוד במשקל 100 ג' 100 ג' קורנפלור (שתי כפות)
50 ג' קמח (כף אחת) 1 חלמון קורט מלח מים/סודה לעירבוב פירורי פנקו לציפוי שמן לטיגון עמוק רוטב: 2 כפות שמן קנולה 100 ג' קוביות פלפלים (רצוי צבעוני) 150 ג' צילי מתוק (3 כפות) כף מיץ לימון קובית חמאה (30 ג') 30 ג' כוסברה (חופן קטן) 30 ג' בצל ירוק קצוץ (חופן קטן) 40 מ"ל מים (כף אחת) 2 פרוסות לימון דקות מלח ופלפל שחור גרוס לתיבול אופן הכנה: בקערה לערבב היטב את הקורנפלור, קמח, מים/סודה, וחלמון לבלילת טמפורה סמיכה. לצפות היטב את הדג עם הבלילה. יש לוודא שהדג עטוף בשכבה דקה של טמפורה. לאחר מכן לצפות בפירורי פנקו את הדג ולטגן עד שמזהיב. לרוטב: מחממים מחבת ושמים מעט שמן קנולה, מוסיפים את הפלפלים וצורבים קלות. לתבל עם מלח ופלפל. מוסיפים את הצ'ילי המתוק, מיץ לימון, מים, חמאה, ופרוסות הלימון. להביא לרתיחה ולאחד את הרוטב. להוסיף את הכוסברה והבצל ירוק ולהוריד את המחבת מהאש. להגשה: רצוי להגיש עם אורז לבן או פירה, על התוספת את הדג ובקערית את הרוטב. בתאבון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('76dab678-5e19-428f-9192-10c633810026','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('76dab678-5e19-428f-9192-10c633810026','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|