מתכון לשקשוקה מנצחת!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ae19006f-11dc-44de-b617-5564ff1c6f60','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ae19006f-11dc-44de-b617-5564ff1c6f60','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ae19006f-11dc-44de-b617-5564ff1c6f60','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ae19006f-11dc-44de-b617-5564ff1c6f60','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ae19006f-11dc-44de-b617-5564ff1c6f60','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ae19006f-11dc-44de-b617-5564ff1c6f60','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ae19006f-11dc-44de-b617-5564ff1c6f60','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

הפעם נביא לכם מתכון לארוחה קלאסית שכל אחד חייב לדעת להכין- שקשוקה!

מצרכים

כף שמן קנולה

3 ביצים

1 עגבניה רכה

1 שן שום

1 בצל קצוץ (לא חובה)

חצי קופסת עגבניות מרוסקות

כף רסק עגבניות

מלח ופלפל לפי טעם

חצי כף פפריקה מתוקה

כפית גרגירי צ'ילי

קורט סוכר

חצי כוס מים

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נקצוץ את העגבניה, בצל ושום
  2. במחבת רחבה נחמם מעט שמן
  3. נוסיף בצל ושום ונטגן קלות, נוסיף לאחר מכן את העגבניה
  4. אחרי שהירקות מתרככים מעט נוסיף את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ונערבב היטב
  5. נוסיף את התבלינים ונתקן לפי הטעם
  6. נוסיף את המים ונביא את הרוטב לרתיחה, ננמיך את האש ללהבה נמוכה ונבשל 5 דקות
  7. נעשה גומות ברוטב ונשפוך פנימה את הביצים, נתבל במעט מלח ופלפל
  8. נכסה את המחבת ונבשל 5-7 דקות עד שהביצים מוכנות למידת העשייה הרצויה

בתיאבון!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b15c0031-c510-4ea2-8933-6a39b9c4b3eb','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('b15c0031-c510-4ea2-8933-6a39b9c4b3eb','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('b15c0031-c510-4ea2-8933-6a39b9c4b3eb','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה