$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fbcda3b9-de90-4aa8-9e19-d55e415f5906','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fbcda3b9-de90-4aa8-9e19-d55e415f5906','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fbcda3b9-de90-4aa8-9e19-d55e415f5906','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fbcda3b9-de90-4aa8-9e19-d55e415f5906','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fbcda3b9-de90-4aa8-9e19-d55e415f5906','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fbcda3b9-de90-4aa8-9e19-d55e415f5906','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fbcda3b9-de90-4aa8-9e19-d55e415f5906','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אוהבים פסטה ברוטב בלונז ורוצים גרסה שונה המשלבת דג, שתתקבל בברכה גם בקרב הילדים? הנה מתכון פשוט לפסטה טונה באדיבות "פילטונה".
מרכיבים: קופסאות שימורי נתחי טונה בהירה פילטונה בשמן זית, מסונן 250 גרם פסטה פנה
1/4 חבילה עלי פטרוזיליה קצוצים רוטב לפסטה: 4 כפות שמן זית 1 בצל לבן יבש גדול קצוץ 3 שיני שום כתושות 2 עגבניות בשלות מגורדות 1/2 כפית פפריקה מתוקה 2.5 כפות רסק עגבניות 1 כפית רוטב פסטו 1 כף קטשופ 1/2 כוס מים פושרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם והצורך הוראות הכנה: מבשלים את הפסטה בסיר מים רותחים עד לריכוך. לאחר שהיא מוכנה, מסננים ושוטפים אותה במים קרים ומכניסים לסיר. רוטב לפסטה: מטגנים בשמן זית בצל קצוץ ושום כתוש עד שמזהיבים, מוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומעט סמיך. מוסיפים את הטונה של פילטונה, מפוררים אותה בעדינות במזלג ומבשלים כ-3 דקות נוספות. מורידים מהאש, שופכים על הפסטה המוכנה שבסיר ומערבבים בעדינות עד ליצירת גוון אחיד. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים בכלי הגשה… בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('508f81d8-ad2d-4d3d-a4fe-77c36b6f1899','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('508f81d8-ad2d-4d3d-a4fe-77c36b6f1899','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|