מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופסטו!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a87d798f-02cd-4689-92c0-c06f27081437','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a87d798f-02cd-4689-92c0-c06f27081437','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a87d798f-02cd-4689-92c0-c06f27081437','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a87d798f-02cd-4689-92c0-c06f27081437','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a87d798f-02cd-4689-92c0-c06f27081437','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון קל וטעים לרוטב שמנת, פטריות ופסטו שישדרג לכם כל ספגטי או פנה!
מצרכים (2 מנות) חצי חבילת פסטה (ספגטי/פנה/פטוצ'יני וכו') 1 מיכל שמנת לבישול (250 מ"ל)
חצי חבילת פטריות שמפניון טריות 1 בצל 1 שום כתוש 3 כפות ממרח פסטו מלח ופלפל קורט אגוז מוסקט גבינת פרמז'ן כף שמן אופן הכנה - נקצוץ את הבצל והפטריות לגודל רצוי
- נחמם מחבת ווק או מחבת רחבה עם מעט שמן
- נתחיל בטיגון הבצל, נוסיף את הפטריות ונמשיך בטיגון עד לריכוך הירקות. נוסיף את השום ונמשיך לערבב על אש בינונית
- נוסיף את השמנת לבישול ונתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט. נערבב היטב וניתן לרוטב להצטמצם מספר דקות על אש נמוכה
- נוסיף את ממרח הפסטו וגבינת הפרמז'ן ונערבב היטב, נתקן תיבול במידת הצורך.
- נכין בנפרד את הפסטה בסיר עם מים רותחים ונסנן אותה
- נוסיף את הפסט המוכנה למחבת עם הרוטב, נערבב 2 דקות ונגיש מיד
בתיאבון!
היי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן! $(function(){})
|
|
|
|